Bakan Faruk Çelik Bozüyük'te - Son Dakika
Politika

Bakan Faruk Çelik Bozüyük'te

Bakan Faruk Çelik Bozüyük\'te

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Çaycuma'da bir köprünün çöktüğü ve 15 kişinin kaybolduğu olayla ilgili, "Güzergah içerden ve havadan sürekli aranıyor."

07.04.2012 22:40

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Çaycuma'da bir köprünün çöktüğü ve 15 kişinin kaybolduğu olayla ilgili, "Güzergah içerden ve havadan sürekli aranıyor. Şu dakika itibariyle araca ve cesetlere ulaşılmadı" dedi.

Bilecik'e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile Bozüyük'te bir otelde bir araya geldi. Çelik, burada, yarın oynanacak Bozüyükspor- Şanlıurfaspor maçı öncesi, iki takımın oyuncularıyla bir araya geldi. Bakan Çelik, oyunculara yarınki maç için başarılar diledi.

Futbolcular ile görüşmelerin ardından gazetecilerin Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen köprü çökmesi ile ilgili sorularını yanıtlayan Bakan Çelik, "Çaycuma ilçesinde maalesef bir köprünün çökmesi neticesinde şuan resmi bilgilere göre kendilerinden haber alınamayan 15 kişi var. Bu 15 kişinin 10'unun, bir minibüste oldukları ifade ediliyor. 15 kişi ile ilgili arama çalışmaları devam ediyor. Güzergah içerden ve havadan sürekli aranıyor. Şu dakika itibariyle araca ve cesetlere ulaşılmadı. Görgü

tanıkları, aracın suyun içinde sürüklenerek gittiğini söylüyorlar. Diğer ihtimal ise, aracın köprünün suya düştüğü gövdenin altında kaldığı yönünde. Fakat suyun debisi yüksek olmasından dolayı suya düşen gövdenin kaldırılması çok kolay değil. Şuan bütün teknik imkanlar o gövdenin kaldırılması için uygulanılıyor" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Faruk Çelik Bozüyük'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement