Bakan Günay'ın Acı Günü - Son Dakika
Politika

Bakan Günay'ın Acı Günü

Bakan Günay\'ın Acı Günü

Teyzesi Saniye Aydın'ın Vefatı Üzerine Kente Gelen Ertuğrul Günay, Taziyeleri Kabul Etti.

25.10.2010 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ORDU'da yaşayan teyzesi 79 yaşındaki Saniye Aydın'ın vefatı üzerine kente gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, taziyeleri kabul etti. Aydın öğle namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Yaklaşık bir hafta Medical Park Ordu Hastanesi'nde kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gören Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın teyzesi 4 çocuk annesi Saniye Aydın dün akşam vefat etti. Aydın'ın cenazesine katılmak için Ordu'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ı, Vali Orhan Düzgün, AKP Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, DSP'li Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ve Kültür ve Turizm İl Müdürü Erkan Güldüren karşıladı. İlk olarak teyzesinin Bahçelievler Mahallesi Süper Kent'teki evine geçen Bakan Günay, burada yakınlarıyla birlikte taziyeleri kabul ettikten sonra 29 Ekim'de açılışı yapılacak olan Ordu Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

Vali Düzgün ve Kültür ve Turizm İl Müdürü Erkan Güldüren'den inşaat ve çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Günay, ardından da teyzesi Saniye Aydın'ın Orta Cami'deki cenaze namazına katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Saniye Aydın, şehir mezarlığında toprağa verildi. Mezarlıktaki defin işleminin ardından cenaze evine geçen Bakan Günay, burada taziyeleri kabul etti.

Erol KÜÇÜKOĞLU - ORDU - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Günay'ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement