Bakan Kılıç ve Yılmaz Samsun'da - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç ve Yılmaz Samsun'da

Bakan Kılıç ve Yılmaz Samsun\'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ordu programına katılmak üzere Samsun’a gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, havaalanında protokol tarafından karşılandı.

13.02.2015 22:29

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ordu programına katılmak üzere Samsun'a gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, havaalanında protokol tarafından karşılandı.

Başbakan Davutoğlu'nun yarın Ordu'da katılacağı AK Parti İl Kongresi öncesi Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, havayolu Ankara'dan Samsun'a geldiler. Bakan Kılıç ve Yılmaz, Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile partililer tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz karayolu ile Ordu'ya geçerken, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise Samsun'da kaldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç ve Yılmaz Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement