Bakan Şahin, İftarı Batman'da Yaptı - Son Dakika
Politika

Bakan Şahin, İftarı Batman'da Yaptı

Bakan Şahin, İftarı Batman\'da Yaptı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Batman Valiliği'nin itarına katıldı.

05.08.2012 00:57  Güncelleme: 08:48

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, " Batman, bölge terör belasından kurtulduğunda bölgenin parlayan yıldızı olacak güçte ve kudrettedir" dedi.

Bakan Şahin, Batman Valiliği'nin Tuana Garden Düğün Salonu'nda düzenlediği iftar programına katıldı. Yemeğe katılan davetlilerle tek tek görüşen Şahin, çocuk ve gençlerle sohbet etti. Bakan Şahin, programda yaptığı konuşmada, Batman'ın çok değiştiğini ve güzelleştiğini belirterek, bunda emeği geçen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Batman'ın kendine ait değerleri olduğunu, çok hızlı değişen ve büyüyen bir şehir olduğunu belirten Şahin, "Ben inanıyorum; Batman, bölge terör belasından kurtulduğunda bölgenin parlayan yıldızı olacak güçte ve kudrettedir. Bu nedenle bu mücadeleyi buranın geleceği için vermeliyiz. Kandan, gözyaşından nemalananlara fırsat vermemeliyiz. Bu kardeşlik hukukumuzu güçlü ve diri tutmalıyız" dedi.

Bakan Şahin, iftar programının ardından Batman Valisi Ahmet Turhan, eşi Nurhan Turhan ve partililerle beraber, Sağlık Mahallesi'nde yaşayan Öztürk ailesini ziyaret etti. İşsiz olan 5 çocuklu baba Şehmus Öztürk, anne Hamdiye Öztürk ve kızları Nazife Öztürk ile sohbet eden Şahin, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 19 yaşındaki Nazife Öztürk'ün okula gitmediğini öğrenen Bakan Şahin, kız çocuklarının okumasının önemine değinerek, Nazife'ye açık liseye devam edebileceğini söyledi.

Aynı mahallede eşi vefat eden 2 çocuklu Yurdagül Sala'nın da evini ziyaret eden Bakan Şahin, çıkışta sokaktaki çocuklara oyuncak dağıttı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Şahin, İftarı Batman'da Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement