Başbakan Yardımcısı Arınç, Kırıkkale'de - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Arınç, Kırıkkale'de

Başbakan Yardımcısı Arınç, Kırıkkale\'de

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Umarım, 2014 bütçesi, milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olur" dedi.

22.12.2013 18:18

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Umarım, 2014 bütçesi, milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olur" dedi.

Arınç, Kırıkkale'de pastane işleten arkadaşı Mehmet İşler'i, eşi Münevver Arınç ile ziyaret etti. Arınç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, " Kırşehir'den Kırıkkale'ye gelirken eşime Hasandede ve Çevlik'i gösterdim. Askerliğimin bir yılı burada geçti. Nöbetçi subayı olduğum zaman su almak için Hasandede'ye giderdim. Çevlik mevkisinde nöbet tutardık. O günleri tekrar böyle yad etmiş olduk. Burada da çok sevgili dostlarımız var. Onlardan da rahmete kavuşanlar var. Mesela, en son Metin Bal'ı hatırlıyorum. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da yine talebelikten yurt arkadaşımız. Çok sevgili dostlarımız var. Kırıkkale'yi çok seviyoruz. Seçim döneminde de Kırıkkale'ye gelmek, sizlerle birlikte olmak mümkün olur inşallah" diye konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde bütçe görüşmelerinin sona erdiğini hatırlatan Arınç, "Umarım, 2014 bütçesi, milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olur" dedi.

Arınç çiftine, ziyaret sırasında, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı ile bazı arkadaşları eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Arınç, Kırıkkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement