Başbakan Yıldırım, "PKK katilleri elbette bunun hesabını verecek. Türkiye'yi ve dünyayı onlara dar edeceğiz. İyi ki varsın Eren"
-"Biz koltuklara, mevkilere, makamlara değil, Türkiye'ye sevdalıyız"
-"Henüz 15 yaşında Eren Bülbül'e kurşun sıkan şerefsizler bilsin ki biz 80 milyonuz. O şerefsiz teröristleri üzerimize salan alçaklar bilsin ki aşağılık hainler emellerine asla nail olamayacak."
-"Bu ülke, ne zaman milletin sesi duyulur oldu, birileri hemen karanlık oyunlar tezgahlamaya başladı"
-"Legal, illegal bütün örgütler bu kutlu yürüyüşü durdurmak için el ele verdi. Başaramadılar, asla da başaramayacaklar."
ANKARA - Başbakan Binali Yıldırım, Sincan'daki Harikalar Diyarı'nda düzenlenen Ak Parti 16. yıl kuruluş etkinliğinde konuştu.
Son Dakika › Politika › Başbakan Yıldırım, 'Pkk Katilleri Elbette Bunun Hesabını Verecek. - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.