Başbakan Yıldırım: " PKK'nın, FETÖ'nün yandaşları istediği gibi orada cirit atacak ses yok, bu ülkenin onurlu vatandaşlarına engel getirecekler.Yaptıkları bu çirkinliklerin bedelini görecekler"
-"Hayır diyorlar ama neye hayır dedikleri belli değil. Kılıçdaroğlu ne diyor? Evlere şenlik.. Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçince, Cumhurbaşkanı ile Başbakan anlaşamassa ne olacak diyor"
-" İşte bizde diyoruz ki böyle bir sıkıntı olduğu için biz bunları birleştiriyoruz. Bizim anlatamadığımızı o bir cümleyle anlattı"
-"Kılıçdaroğlu'na bundan sonra düşen evet demesidir. Ondan beklenen budur"
-"Avrupa işine bak işine. Hollanda çıkmış bakanlarımızı durduruyor. Onları karşılayan soydaşlarımızın üzerine atlarını sürüyor"
-"Bunlar karşı çıkıyorsa demek ki biz doğru bir yoldayız. Onun için 16 Nisan'da kararımız evet"
-"Bak Buradan Avrupa'yı uyarıyoruz. İslamofobi, İslam düşmanlığı yapılıyor, ırkçılık yapılıyor ve ırkçı partilere çok fazla yüz veriliyor. Şu anda Avrupa'nın başının derdi, marjinal, ırkçı, müslüman düşmanı siyasetin yükselmesidir"
-"En son Fransa'da iş yerlerinde başörtüyü yasakladılar. Aynen 28 Şubat gibi. Biz bütün yasakları kaldırdık, şimdi onlar başladılar. Avrupa'da kalite düşmeye devam ediyor"
ARTVİN - Başbakan Binali Yıldırım, Artvin'de Milli İrade Meydanı'ndaki mitingde halka hitap etti.
Son Dakika › Politika › Başbakan Yıldırım: 'Pkk'nın, Fetö'nün Yandaşları İstediği Gibi Orada Cirit Atacak Ses Yok, Bu... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.