Başkan Şimşek, 23 Nisan'da koltuğunu devretti - Son Dakika
Politika

Başkan Şimşek, 23 Nisan'da koltuğunu devretti

Başkan Şimşek, 23 Nisan\'da koltuğunu devretti

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 23 Nisan sebebiyle koltuğunu İlkokul öğrencisi Zeynep Sevde Çelik'e devretti.

24.04.2022 00:58  Güncelleme: 01:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 23 Nisan sebebiyle koltuğunu İlkokul öğrencisi Zeynep Sevde Çelik'e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Ahmet İlhan Uysal İlköğretim Okulu öğrencisi Zeynep Sevde Çelik'e devreden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek minik öğrencinin dileklerini dinledi. 23 Nisan konuşması ile makamdaki görevine başlayan Zeynep Sevde Çelik, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına kutlu olsun. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e bu kutlu günü bizlere emanet ettiği için minnettarız" dedi.

Okul girişlerine geri dönüşüm konteynerlerinin konulması talebini ileten minik öğrenci sözlerine şöyle devam etti:

"Toplanan plastik ve kağıtların geri dönüşümünden elde edilen gelirin okullarımıza bağışlanması güzel olacaktır. Açılacak olan buz pateni ve tırmanma alanının ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz olmasını istiyorum"

Birimleri de kontrol eden minik öğrenci İlçe Milli Eğitim Müdürü ile de telefonda konuşarak çalışmaları yakından inceledi.

Başkan Şimşek ise yaptığı konuşmasında şunlara değindi:

"Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu ve yaptığımız etkinliklerle onların keyifli bir gün geçirmelerini amaçladığımızı bilmelerini isterim. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri en büyük hedefimizdir."

Başkan Şimşek, bayram vesilesiyle belediyede keyifli bir gün geçiren öğrenciye hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı da çekildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Şimşek, 23 Nisan'da koltuğunu devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık
    22:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e kapılarının açık olduğunu belirtti. Erdoğan, ziyaretleri halinde bir araya gelip konuşacaklarını ifade etti.

  • Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak
    22:25 Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak

    Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, önceki dönemdeki makam araçlarının satılacağını açıkladı. Belediye personelinin araçları özel işlerde kullanıldığı için satışa çıkarılacak olan araçlar yerine yeni makam araçları alınmayacak.

  • Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı
    22:15 Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı

    Alanya Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında CHP'den seçilen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, belediyenin borç listesini ve aylık gelir gider dengesini ana binaya astı. Listeye göre Alanya Belediyesi'nin toplamda 1 milyar 122 milyon 258 bin 556 TL borcu bulunuyor.

  • Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti
    22:11 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti

    Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç'ın görevden ayrılmasının ardından yerine Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır atandı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.

  • Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi
    21:56 Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi

    Türkiye, 2024 yılında RACVIAC - Güvenlik İşbirliği Merkezi Çok Uluslu Danışma Grubu (MAG) Dönem Başkanlığını üstlendi. Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak olan 51. MAG toplantısı, bölgesel Güven ve Güvenlik Artırıcı Önlemlerin (GGAÖ) uygulanmasında eğitim desteği sağlamayı ve bölgesel diyalogu güçlendirmeyi hedefliyor.

  • Bornova'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
    21:54 Bornova'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

    Bornova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde Kaymakam Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Ömer Eşki birlik ve beraberlik mesajları verdi.

  • Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktı
    21:49 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktı

    Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktı. Yeni seçilen 11 CHP'li ilçe belediye başkanı ile Anıtkabir'i ziyaret eden Aras Anıtkabir özel defterini imzaladı.


Advertisement