BBP: 3-5 Çapulcuyla Devletimiz Pazarlık Ediyor - Son Dakika
Politika

BBP: 3-5 Çapulcuyla Devletimiz Pazarlık Ediyor

BBP: 3-5 Çapulcuyla Devletimiz Pazarlık Ediyor

Büyük Birlik Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Suriye ve çözüm süreci konularında hükümeti eleştirdi.

18.09.2013 15:24  Güncelleme: 16:26

Büyük Birlik Partisi (BBP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Suriye ve çözüm süreci konularında hükümeti eleştirdi.

BBP Edremit İlçe Teşkilatı'nın açılışına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Gürhan, "3-5 çapulcuyla bugün devletimiz pazarlık ediyor. Haritamızın bir parçasını koparmak üzereler. Biz buna müsaade etmeyiz. Biz hiçbir vebali olmayan bir siyasi partiyiz" dedi.

Türkiye'nin ekonomik anlamda birçok sıkıntı yaşadığını ifade eden Gürhan, "Dış politikada bugün Suriye'de yaşananları görüyorsunuz. Müslüman kardeşlerimiz birbirlerini öldürüyor. Osmanlı dönemini hatırlayın. Osmanlı o dönemde oraya gidiyor ve adalet götürüyor, adalet. Biz şimdi onların birbirlerini öldürmesini seyrediyoruz. Batılı güçlerin ayak oyunlarına biz de alet oluyoruz. Burada yapılmak istenen İsrail'i güçlendirmek, parçalı güçler kurmak, İsrail'e de partner bir Kürdistan devleti hazırlamak. Hükümete buradan sesleniyorum: Oyuna gelmeyin. Siz oraya barış getireceksiniz. Orada çoluk çocuk binlerce Müslümanın ölmesine sebep olmayacaksınız. Sizleri tarih affetmez. O yüzden tüm çözümleriniz, Müslüman kardeşlerimize barış olmalı. Lobiler etkili oluyor. Olimpiyatlara neden katılamadık çünkü bu lobiler faaliyette idi" ifadelerini kullandı.

İmralı ile görüşmelere tepki gösteren Gürhan, şunları söyledi:

"TBMM'de bugün şunu görüyoruz; egemenlik kayıtsız şartsız milletin elinden çıkmaktadır. Bebek katili ile görüşme süreci başlatıldı. Bebek katili, 'Benim formatımı değiştirin' diyor. 'Ben artık çıkayım. Benim halkım ana dilde eğitim görsün. KCK'lıları çıkarın. Ben devletin yetkilileriyle görüşeceğim' diyor. 'Bizzat kendileriyle görüşeceğim' diyor. BBP bugün iktidarda olsaydı ona bir format atardı, bu ülke de Türkiye Cumhuriyeti'nin adını onun alnına yazdırırdı. Geldiğimiz nokta içler acısı. Demokratikleşme paketi açıklanmıyor. Paketin ne zaman, ne şartlarda açıklanacağını ne biz ne millet biliyor."

Tekbir sesleriyle kurdelesi kesilen BBP Edremit İlçe Teşkilatı binası, gün boyu hayırlı olsun ziyaretine gelenlerle doldu. İlçe Başkanı Fırat Kalemer ve yöneticiler misafirleri ağırlayıp sohbet etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP: 3-5 Çapulcuyla Devletimiz Pazarlık Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement