BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Dursun Çağlayan'ın ağabeyinin cenaze törenine katıldı - Son Dakika
Politika

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Dursun Çağlayan'ın ağabeyinin cenaze törenine katıldı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Dursun Çağlayan\'ın ağabeyinin cenaze törenine katıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin İstanbul İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Dursun Çağlayan'ın ağabeyi Abdurrahman Çağlayan'ın cenaze törenine katıldı. Destici, merhumun yakınlarına taziye dileklerini iletti. Cenaze törenine Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Çağlayan'ın yakınları ve çok sayıda kişi de katıldı. Abdurrahman Çağlayan'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Haraççı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

12.11.2023 14:15

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin İstanbul İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Dursun Çağlayan'ın ağabeyinin cenaze törenine katıldı.

Dursun Çağlayan'ın ağabeyi Abdurrahman Çağlayan'ın cenazesi için Arnavutköy Hacı Ali Birinci Camisi'ne düzenlenen cenaze töreninde Destici, merhumun yakınlarına taziye dileklerini iletti.

Cenaze törenine Destici'nin yanı sıra Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Çağlayan'ın yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

Abdurrahman Çağlayan'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Haraççı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Dursun Çağlayan'ın ağabeyinin cenaze törenine katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement