BBP Lideri Destici'den Hükümete Çözüm Süreci Eleştirisi - Son Dakika
Politika

BBP Lideri Destici'den Hükümete Çözüm Süreci Eleştirisi

BBP Lideri Destici\'den Hükümete Çözüm Süreci Eleştirisi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hükümetin başlattığı çözüm süreci ile terörün bitirilemeyeceği iddiasında bulundu.

20.04.2013 17:15

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hükümetin başlattığı çözüm süreci ile terörün bitirilemeyeceği iddiasında bulundu. Destici, "Başlattığınız süreç bu terörü bitirmez. Sürecin içerisinde Amerika, İngiltere, İsrail ve Barzani varsa; bu terörü bitirmez" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Adıyaman İl Başkanı Yüksel Yalçın, Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya ve Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Bucak ile birlikte Besni İlçesi'ni ziyaret etti. BBP Besni İlçe Başkanı Hüseyin Salık tarafından karşılanan Destici, Alperen Ocakları'nı ziyaret edip esnafla görüştü.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Destici, terörün bitmesini herkesten çok istediklerini, ancak çözüm süreci ile bunun başarılı olacağı inancını taşımadıklarını söyledi. Destici, "Biz Türkiye'de terörün bitmesini herkesten çok isteyen siyasi partiyiz. Bu ülkede; Türk, Kürt, Alevi ve Sünni herkesin bir arada ve kardeşçe yaşamasını istiyoruz. Terörün bitmesini ve kanın durmasını istiyoruz. Ama bu gittiğiniz yol, bu tuttuğunuz iş, başlattığınız süreç bu terörü bitirmez. Bu sürecin içerisinde Amerika, İngiltere, İsrail ve Barzani varsa; terör bitmez. Bu neticede Türkiye'nin hayrına hiç bir şey vermez" diye konuştu.

Destici, ilçedeki temaslarının ardından Adıyaman'a geçti. - Adıyaman/ Besni

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika BBP Lideri Destici'den Hükümete Çözüm Süreci Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement