Bilecik Belediyesi, Atatürk'ü Anma Günü'nde yürüyüş düzenledi - Son Dakika
Politika

Bilecik Belediyesi, Atatürk'ü Anma Günü'nde yürüyüş düzenledi

Bilecik Belediyesi, Atatürk\'ü Anma Günü\'nde yürüyüş düzenledi

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen resmi anma törenine katılmadan önce belediye binasından yürüyüş düzenledi. Başkan Subaşı, yaptığı açıklamada, Atatürk'ü anmak için sessizce saygı yürüyüşü gerçekleştirdiklerini ve çelengi huzurlarına sunduklarını belirtti.

10.11.2023 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü dolayısıyla sabah mesaisine, belediye binasından Cumhuriyet Meydanı'na yürüyüş ile başladı.

Belediye binasında bir araya gelen tüm Belediye çalışanları, Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüdü.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen resmi anma törenine katılan çalışanlar, daha sonra görevleri başına döndü.

Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona eren program, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezindeki programla devam etti.

Başkanvekili Subaşı, gerçekleştirilen yürüyüş ve program hakkında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımızla birlikte Ata'mızı anacağımız. Cumhuriyet Meydanı'na doğru sessizce saygı yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Ardından Valimiz Sayın Şefik Aygöl ve il protokolü ile birlikte Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılında kendisini saygı ve minnetle andık, huzurlarına çelengimizi sunduk. Daima izindeyiz Ata'm" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bilecik Belediyesi, Atatürk'ü Anma Günü'nde yürüyüş düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement