Çerkezköy Belediye Başkanı Mahalle Evlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Çerkezköy Belediye Başkanı Mahalle Evlerini Ziyaret Etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Mahalle Evlerini Ziyaret Etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bağlık, Kızılpınar ve Veliköy Mahalle Evleri'ni ziyaret ederek, kursiyerlerin talep ve önerilerini dinledi. Akay, mahalle evlerindeki kurslara ilginin artması üzerine tüm mahalle evlerine dikiş-nakış ekipmanı alınacağını söyledi.

24.10.2023 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Beleidye Başkanı Vahap Akay, Bağlık, Kızılpınar ve Veliköy Mahalle Evleri'ni ziyaret ederek, burada kurs gören kursiyerlerin talep ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanı Vahap Akay ilk olarak Bağlık Mahalle Evi'ni ziyaret etti. Burada kadın kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Akay, kursiyerlerin talep ve önerilerini dinledi. Mahalle Evleri projesine ilk olarak Veliköy Mahallesi'nde başlanıldığını anımsatan Başkan Akay, "Daha sonra Kızılpınar Mahalle Evimizi oluşturduk. Ardından Bağlık Mahalle Evimizi açtık. Mahalle evlerimizde birçok farklı branşta kadınlarımız için kurslar açtık. Dikiş-nakış makineleri aldık. Mahalle Evleri çatısı altında bir araya gelen kadınlarımızın sayısı her geçen gün daha da artıyor. Kadınlarımızın bu ilgisi bizleri ayrıca mutlu ediyor" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ALANLAR OLUŞTURDUK"

Kadınların yanı sıra Bağlık Mahalle Evi bünyesinde çocuklar için de oyun odası oluşturulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Akay, "Bağlık Mahalle Evi bünyesinde bir de Bilgisayar Odası oluşturduk. Böylece Kızılpınar Mahalle Evimizde olduğu gibi burada da çocuklarımız Bilgisayar Odası'nda ödevlerini yapıp ders çalışabiliyorlar. Boş zamanlarını daha faydalı bir şekilde kullanabiliyorlar" diye konuştu.

"TÜM MAHALLE EVLERİMİZE YENİ MAKİNELER ALINACAK"

Bağlık Mahalle Evi'nin ardından sırasıyla Kızılpınar ve Veliköy Mahalle Evlerini de ziyaret eden Akay, "Kızılpınar Kültür Merkezi'nde faaliyet gösteren Mahalle Evimize de kursiyerlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Burada ayrıca çocuklarımız için Bilgisayar Odası ve Kütüphane de oluşturduk. Veliköy Mahalle Evimizde de aynı şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kursiyerlerimize Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından kumaşlar hediye edildi. Kadınlarımız bu kumaşlardan kendileri ya da çocukları için battaniye, polar ya da çeşitli giysiler dikebilecekler" dedi.

Mahalle Evleri ziyaretlerinde kursiyerlerin talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Akay, kursiyer sayılarının artmasından dolayı tüm mahalle evlerine dikiş-nakış ekipmanı alınması sözünü verdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Çerkezköy Belediye Başkanı Mahalle Evlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement