CHP Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Politika

CHP Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Seçim Bürosu Açıldı

CHP Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Seçim Bürosu Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Seçim Bürosu, CHP Genel Merkez yöneticilerinin katılımı ile açıldı.

28.02.2014 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Seçim Bürosu, CHP Genel Merkez yöneticilerinin katılımı ile açıldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndan bulunan seçim bürosunun açılışına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer, CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala ve İl Genel Meclis üyesi adayları katıldı.

Gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını yapan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, parti olarak yaklaşan yerel seçimlere büyük bir hızla hazırlandıklarını ve Afyonkarahisar'da seçimlerden galip çıkmak istediklerini söyledi. Türkiye'de özellikle ekonomik alanda büyük bir huzursuzluk olduğunu dile getiren Görgöz, "İşçi, işadamı, memur, sanayici hiç kimse halinden memnun değil. Kimsenin ağzını bıçak açmıyor. İktidar dışında hiç kimse hayatından memnun değil, ama gün birlik beraberlik günüdür. Emirdağ CHP'li, çağdaş belediyeleri, sosyal belediyeleri özledi biliyoruz. Onun için buradayız. Ben sonuna kadar inanıyorum, Mehmet Pala'ya destek vereceğinizden hiç kuşkumuz yok" dedi.

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunu açan CHP parti yöneticileri daha sonra ilçe esnafını gezerek, seçimlerde partilerine destek istediler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement