CHP'den Arınç'a Yüzde 47 Tepkisi : "İzmir'de Görüp Göreceğiniz Yüzde 37" - Son Dakika
Politika

CHP'den Arınç'a Yüzde 47 Tepkisi : "İzmir'de Görüp Göreceğiniz Yüzde 37"

CHP\'den Arınç\'a Yüzde 47 Tepkisi : "İzmir\'de Görüp Göreceğiniz Yüzde 37"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Ak Parti Gençlik Kolları İzmir İl Kongresi'nde İzmir'de yerel seçimde en az yüzde 47 oy alacaklarını iddiasına CHP tepki gösterdi.

10.01.2012 10:57

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Ak Parti Gençlik Kolları İzmir İl Kongresi'nde İzmir'de yerel seçimde en az yüzde 47 oy alacaklarını iddiasına CHP tepki gösterdi. CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, "2009 yerel ve 2011 genel seçimlerinde aldıkları oyu bile göremeyecekler. AKP'nin İzmir'de görüp göreceği yüzde 37'dir. Zulümden, baskıdan, cezalandırmadan sonra İzmir'de oyları düşüşe geçti. Özellikle engellenen kentsel dönüşüm ve su projeleri çok önemliydi. Ellerinden gelse İzmirli'yi susuz ve aç bırakırlar" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Parti Gençlik Kolları İzmir İl Kongresi'nde, yerel seçim için başarı çıtasını yüzde 47'ye koyarak, "Önümüzdeki seçimlerde İzmir'de ne olacak biliyor musunuz? En az yüzde 47. Bu İzmir'i hep beraber alacağız. Bu güzel kentteki insanlar bir gün mutlaka Ak Parti'yi tercih edecekler. Önümüzdeki seçimlerde oy oranını en az yüzde 10 artırmalıyız. İzmir'in insan yapısının Balıkesir'den, Manisa'dan, Bursa'dan farkı yok" açıklamasına CHP tepki gösterdi.

"ELLERİNDEN GELSE İzmirLİ'Yİ AÇ VE SUSUZ BIRAKIRLAR"

CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, "2009 yerel ve 2011 genel seçimlerinde aldıkları oyu bile göremeyecekler. AKP'nin İzmir'de görüp göreceği yüzde 37'dir. Zulümden, baskıdan, cezalandırmadan sonra İzmir'de oyları düşüşe geçti. Özellikle engellenen kentsel dönüşüm ve su projeleri çok önemliydi. Ellerinden gelse İzmirli'yi susuz ve aç bırakırlar. İzmirli'yi yok etme anlayışları var. İzmirliler her şeyin farkında. Genel seçimlerde solun oyları çok dağıldı. Yerel yönetim seçimlerinde yeniden toplanacak. Aradaki fark yarı yarıya açılacak" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır da,"Burası İzmir başka yere benzemez. Ak Parti'nin hesabı burada şaşar" diyerek Arınç'a tepkisini dile getirdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'den Arınç'a Yüzde 47 Tepkisi : 'İzmir'de Görüp Göreceğiniz Yüzde 37' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement