Chp, Denizli Adalet Sarayına Siyah Çelenk Bırakıp Oturma Eylemi Yaptı - Son Dakika
Politika

Chp, Denizli Adalet Sarayına Siyah Çelenk Bırakıp Oturma Eylemi Yaptı

Chp, Denizli Adalet Sarayına Siyah Çelenk Bırakıp Oturma Eylemi Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı, 17 ve 25 Aralık’ta gerçekleşen operasyonların ardından başlatılan dosyaya takipsizlik kararını protesto için Adalet Sarayı’na siyah çelenk bırakıp oturma eylemi yaptı.

20.10.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı, 17 ve 25 Aralık'ta gerçekleşen operasyonların ardından başlatılan dosyaya takipsizlik kararını protesto için Adalet Sarayı'na siyah çelenk bırakıp oturma eylemi yaptı. Geçen yıl 17 ve 25 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonların ardından dört bakan istifa etmiş ve konu ülke gündemine oturmuştu. Konuyla ilgili sürdürülen soruşturmaya geçen hafta takipsizlik kararı verilmesine CHP'den tepki geldi. CHP Denizli İl Başkanlığı üstüne 'Adalet Kara Günü' yazan çelengi, Denizli Adalet Sarayı kapısına bırakarak oturma eylemi yaptı. Eyleme CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkez Efendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 100 CHP'li katıldı.

Gerçekleştirilen operasyonların ülke gündemini sarstığını belirten CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Yaşanılan olaylardan sonra karanlık bir el devreye girmiştir. Dosyayı açığa çıkaran polislerin yerleri değiştirilmiş, savcılar görevden alınmıştır. Yerine gelen savcılar ise bu dosyalara takipsizlik kararı vermiştir. Bu olay halkın vicdanında asla aklanmayacaktır" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Chp, Denizli Adalet Sarayına Siyah Çelenk Bırakıp Oturma Eylemi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkeme önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkeme önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

  • 29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu
    21:22 29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu

    Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde 29 yıl önce terör örgütü PKK tarafından şehit edilen dönemin Belediye Başkanı Kemal Tekin'in oğlu Ali Emrah Tekin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçildi. Mazbatasını alarak göreve başlayan Tekin, babasının ilkeleri doğrultusunda Nazımiye halkına hizmet etmenin birinci amaçları olduğunu belirtti.

  • İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi
    21:17 İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermekten kaçındı. İmamoğlu, gazetecilere 'Allah bilir' cevabını bile vermediğini söyledi ve meseleye bütünlükçü bir bakış açısıyla yaklaştıklarını vurguladı.


Advertisement