CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Demirtaş'ı Kabul Etti - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Demirtaş'ı Kabul Etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Demirtaş\'ı Kabul Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

10.01.2014 16:15

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Partinin Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ve milletvekili Sinan Aygün de hazır bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Demirtaş'ı Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement