CHP Giresun'da Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı - Son Dakika
Politika

CHP Giresun'da Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı

CHP Giresun\'da Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanlığı bugün düzenlediği toplantı ile 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adaylarını tanıttı.

14.05.2018 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanlığı bugün düzenlediği toplantı ile 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adaylarını tanıttı.

Törene Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. CHP Giresun Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili aday adayı Bülent Bektaşoğlu ise Konya'da olduğu için toplantıya katılamadı.

Tanıtım öncesi konuşan CHP Giresun İl Başkanı Fikret Bilge, "Partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 'hattı müdafaa yoktur, sathi müdafaa vardır' sözünde sathı vatandır, söz konusu vatansa gerisi teferruattır şiarı ile önümüzde ki 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine başlıyoruz. Genel Başkanımızın Kayseri'de yapılan il başkanları toplantısında çok önemli bir sözü oldu. ve bu sözü örgütlerimiz ile paylaşılmasını istedi. Söylediği şuydu, !Vallahi de, billahi de, seçimlere kadar 24 saat hiç uyumadan çalışacağıma söz veriyorum' dedi. Bugün burada birbirinden değerli 10 aday adayının öz geçmişleri ile tanıtımını yapacağız. Sıralamaya girecek ya da giremeyecek arkadaşlarımızın seçim çalışmalarına aynı şevk ve inançla katılacaklarına gönülden inanıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından 10 aday adayı öz geçmişleri okunarak sahneye davet edildi.

CHP'nin Giresun'dan aday adayları ise şöyle;

"Sevgi Mutlu Güngör, Bülent Bektaşoğlu, Necati Tığlı, İbrahim Akgün, Eşref Karaibrahim, Dursun Karahasan, Reşat Nuri Özdemir, Suat Öndaş, Mehmet Turan, Melek alaycı Pezükoğlu." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Giresun'da Milletvekili Aday Adayları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Üyelerini Kabul Etti
    19:25 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Üyelerini Kabul Etti

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Mike Rogers, Kıdemli Üyesi Adam Smith ve beraberindeki üyeleri Ankara'da kabul etti. Bakanlığın X sosyal medya hesabından Bakan Fidan'ın kabulüne ilişkin paylaşım yapıldı. Paylaşımda, Bakan Fidan'ın ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Rogers, Kıdemli Üyesi Smith ve beraberindeki üyelerle Ankara'da görüştüğü bildirildi.

  • Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin- Türkiye ilişkilerini değerlendirdi
    19:24 Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin- Türkiye ilişkilerini değerlendirdi

    Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin'in Haynan Adası'nda düzenlenen Boao Asya Forumu'nda Türkiye-Çin ilişkileri, Yeniden Asya Girişimi ve Asya'daki bağlantılık projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • Bakan Işıkhan: Seçim gününde Ak kadroların sandıklara sahip çıkmasını istiyorum
    19:23 Bakan Işıkhan: Seçim gününde Ak kadroların sandıklara sahip çıkmasını istiyorum

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Amasya'da yaptığı konuşmada seçim gününde AK Parti kadrolarının sandıklara sahip çıkmasını ve sandık güvenliğinin önemini vurguladı. Ayrıca, Gazze'deki kardeşlerimiz için dua edilmesini istedi.

  • Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı
    19:19 Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı

    Edirne'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen terörle mücadele çalışmaları kapsamında 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi olmak üzere toplam 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Emekli aylıkları Temmuz'da masaya yatırılacak
    19:13 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Emekli aylıkları Temmuz'da masaya yatırılacak

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çorum'da yaptığı konuşmada emekli aylıklarının Temmuz ayında tekrar değerlendirileceğini söyledi. Bakan Işıkhan, emeklilere yönelik yapılan banka promosyonları hakkında da bilgi verdi ve Türkiye'nin ekonomik büyüme ve istihdam oranlarındaki başarısını vurguladı.

  • Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı
    19:08 Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, 1 organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bursa morali
    19:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bursa morali

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlenen miting öncesi vatandaşlar tarafından sevgi gösterisine maruz kaldı. Binlerce Bursalı, Erdoğan'ın otobüsüne çiçek attı ve kendisine moral verdi. Erdoğan da çocuklara oyuncak dağıttı. Mitingde 90 bin kişiye hitap eden Erdoğan, daha sonra Kocaeli'ne geçti.

  • Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek
    19:01 Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını duyurdu. Bakan Bayraktar, yeni bir doğal gaz kuyusu kazıldığını belirterek, enerji alanında denizlerdeki son durumu da paylaştı. Türkiye'nin denizlerdeki enerji filosunda toplam 6 gemi bulunuyor ve bu filonun büyütülmesi hedefleniyor.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik promosyon ödemelerinin başladığını duyurdu
    19:00 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik promosyon ödemelerinin başladığını duyurdu

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çorum'da iş insanlarıyla bir araya gelerek, emeklilere yönelik promosyon ödemelerinin başladığını duyurdu. Işıkhan, ayrıca emekli maaşlarının temmuz ayında tekrar masaya yatırılacağını ve emeklilerin refahını artıracak yeni uygulamaların hayata geçirileceğini belirtti.

  • RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı
    18:59 RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı

    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum'un ücretsiz izin aldığını açıkladı. Şahin, Şengül Kurum'un etik ve ilkeli bir duruş sergileyerek eşinin yanında olmasında hiçbir mahsur olmadığını belirtti ve yalan yanlış algılarla kurumu ve çalışanlarını yıpratmaya izin vermeyeceklerini vurguladı.


Advertisement