CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: İktidara gelirsek Türkiye'deki yoksulluğu bitireceğiz - Son Dakika
Politika

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: İktidara gelirsek Türkiye'deki yoksulluğu bitireceğiz

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: İktidara gelirsek Türkiye\'deki yoksulluğu bitireceğiz

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında Sarıgöl ilçesini ziyaret ederek iktidara gelmeleri durumunda Türkiye'deki yoksulluğu bitireceklerini iddia etti. Özel, seçim otobüsü üzerinden partililere hitap ederek köklü değişiklikler yapacaklarını ve temel gıda maddelerinde fiyatları yarı yarıya indireceklerini belirtti.

28.04.2023 17:38  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, iktidara gelmeleri durumunda Türkiye'de yoksulluğu bitireceklerini iddia etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Sarıgöl ilçesini ziyaret eden Özel, CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Erman Halil Eryılmaz ve parti üyeleri tarafından karşılandı.

Daha sonra seçim otobüsü üzerinden partililere hitap eden Özel, 14 Mayıs'taki genel seçimlerde iktidara talip olduklarını ve seçimden galip çıkmaları durumunda köklü değişiklikler yapacaklarını belirterek, "Yol milletin yoludur, yol Millet İttifakı'nın yoludur iktidarımızın yoludur. Kendi üreticimizi sonuna kadar destekleyeceğiz. İktidara geldiğimizde et, süt ve peynir gibi temel gıda maddelerinde fiyatları yarı yarıya indireceğiz. İktidara gelmemiz durumunda Türkiye'de yoksulluğu bitireceğiz." dedi.

Özgür Özel daha sonra Çanakçı ve Kızılçukur mahallelerinde vatandaşlarla buluştu, esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: İktidara gelirsek Türkiye'deki yoksulluğu bitireceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement