CHP Kırıkkale İl Kongresi'nde Onur Yüksel Bozdağ yeniden seçildi - Son Dakika
Politika

CHP Kırıkkale İl Kongresi'nde Onur Yüksel Bozdağ yeniden seçildi

CHP Kırıkkale İl Kongresi\'nde Onur Yüksel Bozdağ yeniden seçildi

CHP Kırıkkale İl Kongresi'nde yapılan seçimde Onur Yüksel Bozdağ, İl Başkanı olarak tekrar seçildi. Kongrede konuşan CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, genel seçimlerde istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti ve kongrelerin hata ve eksiklerin değerlendirildiği önemli yerler olduğunu vurguladı. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ise 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nde iddialı olduklarını ve belediyeler kazanmak istediklerini ifade etti. Seçim sonucunda mevcut Başkan Bozdağ, 136 oy alarak yeniden İl Başkanı seçildi.

08.10.2023 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kırıkkale İl Kongresi'nde İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, yeniden seçildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen kongrenin divan başkanlığını CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yaptı.

CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşcıer, kongredeki konuşmasında, genel seçimlerde bekledikleri ve inandıkları sonuca ulaşamadıklarını söyledi.

Bugüne kadar birçok seçim yaşadıklarını ancak ilk defa iktidar olabileceklerine bu kadar inandıklarını aktaran Taşcıer, "Maalesef istediğimiz sonucu elde edemedik. Bugün bu kongreler son derece önemli. Buralar, nerede hata ve eksik yaptığımızın öz eleştirisini yapmamız gereken yerler." diye konuştu.

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal da 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nde iddialı olduklarını belirterek, seçimlerde partilerine belediyeler kazandırmak istediklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, mevcut Başkan Bozdağ 136 oy alarak yeniden CHP Kırıkkale İl Başkanı oldu. Diğer adaylar Ümit Duman 46, Gökhan Tektaş da 20 oy aldı.

Kongreye, CHP Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Kırıkkale İl Kongresi'nde Onur Yüksel Bozdağ yeniden seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement