CHP'li Başkandan 'Yorgun Siyasetçilere' Tavsiye Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP'li Başkandan 'Yorgun Siyasetçilere' Tavsiye Açıklaması

CHP\'li Başkandan \'Yorgun Siyasetçilere\' Tavsiye Açıklaması

Manisa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları Başkanı Güngör Serdar Bozyaka başkanlığında Manisa’nın 17 ilçesinin Gençlik Kolları Başkanları Sarıgöl’de bir araya geldi.

06.11.2015 12:21

Manisa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları Başkanı Güngör Serdar Bozyaka başkanlığında Manisa'nın 17 ilçesinin Gençlik Kolları Başkanları Sarıgöl'de bir araya geldi. Yapılan toplantıda 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendiren Bozyaka, yorgun siyasetçilerin artık yerlerini gençlere bırakması gerektiğini söyledi.

CHP Sarıgöl Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mustafa Çekkaş'ın ev sahipliğini yaptığı toplantıda bir açıklama yapan CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Ahmet Akşehir 38 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirterek, "Ben de sizler gibi önce gençlik kollarında görev alarak siyasete başladım. Belediye meclisinde görev aldım. Şimdi parti başkanıyım. Tekrar adayım. Sizlerin çalışmaları ile partimiz 1 Kasım seçimlerinde Sarıgöl'de birinci, ilde ikinci oldu. Daha çok çalışmalıyız. Partimize hizmet vermek çok güzel fedakarlık ister. Toplantınız hayırlı olsun" dedi, sonra toplantıya gençlere bıraktı.

YORGUN SİYASETÇİLER YERLERİNİ GENÇLERE BIRAKSIN

CHP Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Güngör Serdar Bozyaka toplantıda yaptığı konuşmasına ölümünün 9'uncu yılında merhum eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'i saygı ve özlemle andıklarını belirterek başladı. Bozyaka, genel seçimlerde, yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceklerini belirlemek için bu toplantıyı düzenlediklerini belirterek "1 Kasım Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Manisa'da ikinci oldu. Bu arada Salihli ve Sarıgöl ilçelerinde partimiz birinci oldu. Sarıgöl ve Salihli ilçe yönetimlerini kutlarım. CHP istediği zaman iktidar olabilecek bir partidir. Yeter ki inanın. Yorgun yöneticiler artık, yerlerini gençlere bıraksın. Bu parti Kuva-yi Milliye ruhu ile kuruldu ve bu ruhla siyasetini demokratik bir biçimde yapmaktadır. Biz bunu daha da güçlendireceğiz" dedi.

Partinin 20 Kasım'da ilçe, 25 Kasım'da il başkanı kongreleri olduğunu anlatan Bozyaka, "Ocak ayı sonunda genel merkezin kongresi olacak. Genç siyasetçilerin daha yüksek makamlara yükselmesini istiyorum. Biz, genel başkanımızın, milletvekillerimizin ve belediye başkanlarımızın partimizin gençlik kollarından yetişenlerden olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Bozyaka konuşmasını şöyle tamamladı: "Manisa'da bizim milletvekili sıramız değişmedi. Bunun sebebi adaylarımız ön seçimle geldi bu sıralamaya delegelerimize saygımızdan sıralamayı değiştirmedik. Aynı adaylar yine meclise gitti." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Başkandan 'Yorgun Siyasetçilere' Tavsiye Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement