Chp'li Bozoğlu 12 Haziran Yeni Bir Başlangıç Günü Olacaktır - Son Dakika
Politika

Chp'li Bozoğlu 12 Haziran Yeni Bir Başlangıç Günü Olacaktır

Chp\'li Bozoğlu 12 Haziran Yeni Bir Başlangıç Günü Olacaktır

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Turgay Bozoğlu, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Eski Üyesi İsmail Aktaş Ve Av.Sevda Erdan Kılıç Tarafından Organize Edilen Kahvaltıda yaklaşık 500 Kişiyle Buluştu

10.06.2011 22:23  Güncelleme: 22:24

Chp izmir 1. Bölge milletvekili adayı dr. Turgay bozoğlu, buca kaynaklar'da chp izmir il yönetim kurulu eski üyesi ismail aktaş ve av. Sevda erdan kılıç tarafından organize edilen kahvaltıda aralarında muhtarların, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşları yöneticilerin de bulunduğu yaklaşık 500 kişiyle buluştu. Bozoğlu, 12 Haziran yeni bir başlangıç günü olacaktır. 12 Haziran'da halkın iktidarını kuracağız' dedi.

CHP'li Bozoğlu, Muhtarlar ve STK Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

CHP'li aday Bozoğlu, Muhtarlara ve Sivil Toplum Kuruluşları yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmasında, Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde CHP'nin tek başına iktidara geleceğini belirterek, ''CHP iktidarıyla artık yeni bir dönem başlayacaktır. Bizim iktidarımız halkın iktidarı olacaktır. O nedenle hiçbir vatandaşımız aç ve açıkta kalmayacak. Biz halkımıza 41 söz verdik. Bu sözlerimizi iktidara geldiğimizde hemen gerçekleştireceğiz. Aile sigortasıyla açlığı da, yoksulluğu da bitireceğiz. İşsizliği de istihdama yönelik hazırladığımız projelerle biz çözeceğiz'' dedi.

7'den 77'ye Kadar Herkes AKP'den Kurtulmak İstiyor

Seçim çalışması kapsamında gitmediği yer, sıkmadığı el kalmadığını belirten Bozoğlu, 'Gittiğimiz her yerde 7'den 77'ye kadar herkes AKP iktidarından kurtulmak istiyor. Her yerde gördüm ki; CHP'nin iktidara gelmesini isteyen yoğun bir halk desteği var. 12 Haziran'da AKP iktidarını halkımızın oylarıyla sandığa gömeceğiz. 12 Haziran yeni bir başlangıç günü olacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın'' diye konuştu.

CHP İktidarına Sayılı Saatler Kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarına sayılı saatlerin kaldığını kaydeden Dr. Turgay Bozoğlu, 'Hazırlanan projelerle halkın yaşam kalitesini ve refah düzeyini yükselteceğiz. İktidarımızda yolsuzluğa, yoksulluğa, işsizliğe ve gelir dağılımındaki eşitsizliğe dur diyeceğiz. Bizim iktidarımız eşitlikçi ve özgürlükçü olacak. Biz yandaşı değil, vatandaşı koruyacağız. Bizim iktidarımızda yoksulluk ve işsizlik kader olmayacak' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Chp'li Bozoğlu 12 Haziran Yeni Bir Başlangıç Günü Olacaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement