CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medyadan paylaştı: Sığınmacılar konusunda netim, gidecekler - Son Dakika
Politika

CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medyadan paylaştı: Sığınmacılar konusunda netim, gidecekler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından 2011 yılından bu yana sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamaların videosunu paylaşarak "Kaçaklar ve sığınmacılar konusunda netim. Gidecekler," dedi.

11.05.2022 00:11  Güncelleme: 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkemizdeki mültecilerle ilgili yaptığı " Suriye'den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız Bay Kemal. Kendileri arzu ettikleri zaman vatanlarına dönebilirler ama biz onları asla bu topraklardan kovmadık ve kovmayacağız." açıklamasının yankıları sürerken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I VE AVRUPA ÜLKELERİNİ SUÇLADI

Kılıçdaroğlu, Türkiye'deki sığınmacılarla ilgili son 11 yılda verdiği demeçlerin videosunu yayınladı. Ana muhalefet lideri sığınmacılarla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Avrupa ülkelerini suçladı.

"SIĞINMACILAR KONUSUNDA NETİM, GİDECEKLER"

Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşıma, "Kaçaklar ve sığınmacılar konusunda netim. Gidecekler. Bu konunun suçluları Recep Tayyip Erdoğan ve Avrupa Ülkeleridir. Onların alavere dalavereleridir. Biz, muhalefete muhalefet olmayız. Bizim mücadelemizin muhatapları çok nettir." notunu düştü.

İşte o paylaşım:

CHP lideri Kılıçdaroğlu sığınmacılarla ilgili son 11 yılı paylaştı: Suçlular Erdoğan ve Avrupa ülkeleri
CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medyadan paylaştı: Sığınmacılar konusunda netim, gidecekler

Son Dakika Politika CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medyadan paylaştı: Sığınmacılar konusunda netim, gidecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement