CHP'den emeklilerle ilgili yeni hamle! Özgür Özel duyurdu - Son Dakika
Politika

CHP'den emeklilerle ilgili yeni hamle! Özgür Özel duyurdu

CHP lideri Özgür Özel, katıldığı canlı yayında erken seçimle ilgili "Millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse yakın." ifadelerini kullandı. Özel ayrıca yakın zamanda büyük bir emekli mitingi yapacaklarını duyurarak "Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse biz, emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

22.04.2024 10:05

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Now TV canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapacağı görüşme hakkında "Cumhurbaşkanı'nın takvimine göre randevu isteyeceğiz. Randevuyu Çankaya'ya verirse sevinirim. Meclis de olabilir. Beştepe'yi doğrudan tercih etmem ama mekan tartışması için de bu görüşmeyi heba etmem." dedi. Özel ayrıca emeklilerle ilgili çok yakında büyük bir miting yapacaklarını duyurdu.

BAKAN ŞİMŞEK'E "YEREL HALK" TEPKİSİ: TAM BİR SARAY MANTIĞI

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in verdiği bir röportajda halka 'yerel halk' demesine tepki gösteren Özel "AKP'nin kibirli ve halktan kopmuş halini gösterdi. Kendisini çok dışarıda görüyor. Türkiye'deki insanları tebaa olarak görüyorlar. Tam bir saray mantığı." dedi.

YEREL SEÇİM YORUMU: MİLLET BAŞARDI

Özel, "Seçimi CHP kazandı" yorumlarıyla ilgili "Elbette bizim başarımız. Elbette adaylarımız çok ama biz başardık dersek olmaz. Millet başardı. Millet sarı kartı gösterdi." şeklinde konuştu.

"MİLLET ERKEN SEÇİM İSTERSE BEN DE HAYDİ DERDİM"

Erken seçimle ilgili de konuşan Özel, "31 Mart seçimlerin sonuçlarından dolayı ben bir erken seçim tartışması başlatmayacağım dedim. Şimdi emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse yakın." ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİ YAPACAĞIZ"

Özel, yakın zamanda büyük bir emekli mitingi yapacaklarını duyurarak "Yeri ne olur, ne zaman olur, onu değerlendireceğiz ama bizim mitinglerimiz barışçıl mitingler olacak. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse biz, emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA GÖRÜŞME

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini belirterek şunları söyledi:

"MYK'yı bugün dördüncü kez toplayacağız. PM'yi topladım. Önceki dönem genel başkanlarımızla ile de görüşeceğim. Biz bir kişinin karar verdiği yapı değiliz. Biz ortak karar alır, istişare ederiz. Genel başkanlarımızın görüşlerini alacağım. Bunun sonucunda da sayın Cumhurbaşkanı'nın takvimine göre randevu isteyeceğiz. Randevuyu Çankaya'ya verirse sevinirim. Meclis de olabilir. Beştepe'yi doğrudan tercih etmem ama mekan tartışması için de bu görüşmeyi heba etmem. Çünkü içerik mekandan önemli."

Son Dakika Politika CHP'den emeklilerle ilgili yeni hamle! Özgür Özel duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Erkan Çaçen: Ya özgür yıllarca oylarımız çalındı diye milleti galeyana getirdiniz neden çünkü başarısızlığı örtmek için ya size bakınca fb başkanı aklıma geldi. 184 247 Yanıtla
    Kubilay Turkyilmaz: Sanki bütün emekliler 10 bin lira alıyor yahu 50 bin TL emekli maaşı alan bir sürü işçi var gidin tuikten raporlara bakın .şimdi 10 bin maaş alana 7 bin Zam verse digeride bu zammı isteyecek 16 milyon emekli var 13 milyon çalışan var yani işi gücü bırakalım emekli besleyelim .onu bırak emekli olacak çalışmaya devam edecek 2 yerden indirecek birde kira geliri 3 yerden ne güzel değil mi 38 95 Can Vatan: Emekli Busefer Kırmızı Kartı Gösterecek 87 23
  • Serter Kara: En düşük emekli aylığı asgari ücret le eşit olması gerekir Adı üzerinde asgari ücret 323 30 Yanıtla
  • sadullah nas: densizliğe bakın Allah aşkına hem randevu istiyor hem yeri belirliyor 113 197 Yanıtla
  • elmas bulut: erken seçime haydi 210 99 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Akapeye oy veren emekli cıyak cıyak ağlamasın bir zahmet. 176 113 Yanıtla
  • sadullah nas: Çan-kaya dedsinin çanını özlemiş demekki 71 205 Yanıtla
  • Önder Avaz: Mehmet Şimşekği ben hiç gulumserken görmemiştim tâki dünya bankası yetkilisiyle görüştüğü güne kadar öyle bir poz vermiş ki sanki içinizden geçeceğim der gibiydi Allah sonumuzu hayr eylesin 197 30 Yanıtla
    Can Vatan: Artık Sabır Etme Zamanı Siyasilerde Emekli Acil Seyyanen Ayrım Yapılmadan Zam Bekliyor Emekli Perişan Emekli Aç Aç. 58 22
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement