CHP Manisa Milletvekili Ören'in Basın Toplantısı - Son Dakika
Politika

CHP Manisa Milletvekili Ören'in Basın Toplantısı

CHP Manisa Milletvekili Ören\'in Basın Toplantısı

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, “Emniyet müdürlerini ve polisi fişlemediyseniz hangi gerekçe ile bu emniyet müdürlerini, polisleri görevden aldınız” dedi.

14.02.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, "Emniyet müdürlerini ve polisi fişlemediyseniz hangi gerekçe ile bu emniyet müdürlerini, polisleri görevden aldınız" dedi.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında 27 emniyet müdürünün merkeze çekildiğini hatırlatan Ören, "Ortada yanlış giden bir şey var. 27 ilin emniyet müdürünün hepsi merkeze çekildi. Ne oldu da bugün bu insanların hepsini, 10 bine yakın polisi, emniyet müdürünü bir anda fişleyerek geriye çekti. Nasıl yaptınız bunu 15-20 gün içinde. Emniyet müdürlerini ve polisi fişlemediyseniz hangi gerekçe ile bu emniyet müdürlerini, polisleri görevden aldınız" diye konuştu.

Ören, AK Parti'nin bütün dünyada yalnızlaşmaya başladığını ve işin sonunun diktatörlüğe doğru gittiğini öne sürdü. Kabataş İskelesi'nde başörtülü bir kadına saldırıda bulunulduğu iddialarına yönelik son görüntülerle ilgili olarak da Ören, "Biz bugüne kadar görüntülerin nerede olduğunu sormuştuk. Ne yazık ki o günden bu yana hiçbir kamera görüntüsü çıkmadı. Başbakan'ın söylediği ile örtüşmeyen görüntüler ortaya çıktı" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Manisa Milletvekili Ören'in Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement