Cübbeli Ahmet Hoca'dan HÜDA PAR'a tepki: Terör sevicilere yazıklar olsun - Son Dakika
Politika

Cübbeli Ahmet Hoca'dan HÜDA PAR'a tepki: Terör sevicilere yazıklar olsun

Van'da DEM Parti'den Belediye Başkanı olarak seçilen Abdullah Zeydan'ın seçilme hakkı geri alındı. HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı, DEM Parti'ye destek açıklaması yaparken, Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ise HÜDA PAR'a tepki gösterdi.

03.04.2024 10:00  Güncelleme: 10:04

Van'da DEM Parti'den Belediye Başkanı olarak seçilen Abdullah Zeydan'ın seçilme hakkı, Adalet Bakanlığı'nın itirazı üzerine geri alındı. Yaşanan gelişme üzerine HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı'dan DEM Parti'ye destek açıklaması geldi. Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, DEM Parti'ye destek veren HÜDA PAR'a tepki göstererek, 'Terör sevicilere yazıklar olsun' ifadelerini kullandı.

MAZBATA AK PARTİ ADAYINA VERİLDİ

Van Büyükşehir Belediyesi için Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM Parti) aday olan ve yüzde 55 oyla seçilen Abdullah Zeydan'ın "memnu (yasaklı) haklarının geri alınması" üzerine, mazbata yüzde 27 oy alan AK Parti adayı Abdulahat Arvas'a verildi. Zeydan'ın seçilme hakkının alınması ve mazbatanın Arvas'a verilmesi kararı sonrası DEM Parti "Kararı reddettiklerini" söyleyen bir açıklama yaptı.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan HÜDA PAR'a 'Van' tepkisi: Terör sevicilere yazıklar olsun

"SİYASETİN DÜŞEBİLECEĞİ EN DİP ÇUKURDUR"

Bu kararın ardından pek çok parti ve siyasetçi duruma tepki göstererek 'Halk iradesi hiçe sayılıyor' yorumu yaptı. O isimlerden birisi de HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Belediye Başkan adayı olan Serkan Ramanlı oldu. Ramanlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Van Büyükşehir Belediyesi seçimi yapıldıktan sonra kazanan adaya mazbatanın verilmemesi, halk iradesinin gasp edilmesidir. Aday olma niteliği yok idiyse YSK neden adaylığını kesinleştirdi? Ali Cengiz oyunlarıyla koltuk kapmak, siyasetin düşebileceği en dip çukurdur" ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan HÜDA PAR'a 'Van' tepkisi: Terör sevicilere yazıklar olsun

"TERÖR SEVİCİLERE YAZIKLAR OLSUN"

Serkan Ramanlı'nın bu paylaşımına kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den tepki geldi. Ünlü, bu paylaşımı alıntılayarak, "Hüdapar hakkındaki görüşümüz de maalesef doğru çıktı. Terör sevicilere yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan HÜDA PAR'a 'Van' tepkisi: Terör sevicilere yazıklar olsun
Cübbeli Ahmet Hoca\'dan HÜDA PAR\'a tepki: Terör sevicilere yazıklar olsun

Son Dakika Politika Cübbeli Ahmet Hoca'dan HÜDA PAR'a tepki: Terör sevicilere yazıklar olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • E.E. Atayılmaz: Ağlaması göz boyar, Her gün ayağı kayar, Kendini adam sayar, Ahir zaman şeyhleri. Başına sarık sarar, Kendine mürid arar, İlmi yok neye yarar, Ahir zaman şeyhleri. 419 136 Yanıtla
    Bu Kim: ilmi yok derken kenfine soyledin herhalde 117 240 Mehmet Ali Kirsan: İlim ilim ilmektir ilim kendin bilmektir sen kendin bilmezsen bu nice okumaktır. Şifa ayetleri diye kitap satan ama bu sattığı kitaplardan kendi şifa bulamayan sahtekarın teki 24 10
  • Kağan Türksoy: PKKlıyı savunacak duruma gelen herkese yazıklar olsun. 275 196 Yanıtla
  • Abdullah Çelik: Zibidi 308 70 Yanıtla
    Osman Gazi: Adını sormadan söyleme, abdestsiz teneke 1 0
  • Akın Dündar: Fetö'yü bitirdiler (Sözde) şimdi Cübbeli mi başladı ? Yakında yine kandırıldık vs. şeyleri duyarız gibi geliyor bana :(( 263 99 Yanıtla
  • Muhammed İhvan: Valla cüppeli senin ne olduğunu çıkaramadım her teldesin senden ALLAHa sığınırım 263 70 Yanıtla
    yaşar koldemir: cukka pesinde 0 0
  • Erol Erten: Bu adamı niye sürekli haber yapıp duruyorsunuz? 210 52 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement