Cumhur ittifakı Yeşilyurt'ta tescillendi - Son Dakika
Politika

Cumhur ittifakı Yeşilyurt'ta tescillendi

Cumhur ittifakı Yeşilyurt'ta tescillendi Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin isimlerinin verildiği bulvarda asfalt çalışması tamamlandı.

11.07.2021 12:19  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhur ittifakı Yeşilyurt'ta tescillendi

TOKAT - Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin isimlerinin verildiği bulvarda asfalt çalışması tamamlandı.

Yeşilyurt ilçesinde MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. MHP'li Bulut, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaretlerinde talepleri üzerine asfalt çalışmalarını başlatıldığına dikkat çekerek, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın yardımları ile Cumhur ittifakımızın mimarları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin isimlerini taşıyan bulvarların yol çalışmaları tamamlandı. Bu bulvar çok yakında hizmete açılmış olacak. Bu bulvarları lokaysan itibariyle sadece Yeşilyurt değil, aynı zamanda Sulusaraylılar ile Artovalılar da kullanacaklar. Bu bulvarı projelendiren, hayata geçmesi noktasında takip eden Yeşilyurt belediye başkanımıza da şükranlarımızı sunuyorum. Sıkıntılı günlerin yaşandığı günümüzde bu bulvarın yapımında kaynak oluşturma noktasında çaba sarf eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza ve Karayolları Genel müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

MHP'li Bulut, Yeşilyurt'ta devlet millet kaynaşmasının en güzel örneklerini yaşadıklarını ifade ederek, "Biz tüm gayretlerimizi göstererek Yeşilyurt'umuza, Tokat'ımızın diğer bölgelerine hizmetlerimizi getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Cumhur ittifakı Yeşilyurt\'ta tescillendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhur ittifakı Yeşilyurt'ta tescillendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement