Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Demirtaş hakkındaki yorumu: Selo'yu çıkaramayacaksınız - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Demirtaş hakkındaki yorumu: Selo'yu çıkaramayacaksınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'deki toplu açılış töreninde siyaset gündemi hakkında önemli açıklamalar yaptı. Hapiste olan Selahattin Demirtaş hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi Demirtaş'ı çıkarmanın hesabını yapıyorlar. Yargı ne derse o çıkaramayacaksınız. Eşi, çocuklarımla evde masumca oturuyoruz diyor. Senin çocukların masumane de, öldürülmüş olan günahsız vatandaşlarımızın çocukları ne?" sözlerine yer verdi.

23.10.2021 16:39  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Eskişehir'deydi. AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı daha sonra Eskişehir Millet Bahçesi Toplu Açılış Programı'na katıldı. Burada da bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı, hapiste bulunan HDP'nin eski eş genel başkanı Demirtaş hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

"DEMİRTAŞ'I ÇIKARAMAYACAKSINIZ"

Muhalefetin Demirtaş'ı hapisten çıkarma hesabı yaptığını belirten Cumhurbaşkanı, "Şimdi Demirtaş'ı çıkarmanın hesabını yapıyorlar. Yargı ne derse o. Çıkaramayacaksınız. Eşi, masum çocuklarımla evde oturuyorum diyor. Senin çocukların masumane de, öldürülmüş olan günahsız vatandaşlarımızın çocukları ne?" dedi.

"SOROS'UN TÜRKİYE ŞUBESİ"

Osman Kavala'yla ilgili gelişmelere de değinen Cumhurbaşkanı, şunları söyledi:

"Öbür tarafta yatıyorlar kalkıyorlar, Kavala Kavala. Kavala dediğin Soros'un Türkiye şubesi. 10 tane büyükelçi onun için Bakanlığa geliyor. Bu ne terbiyesizliktir. Burası Türkiye Cumhuriyeti, kabile devleti değil. Bakanlığımıza talimatı verdim, bu büyükelçiler istenmeyen adam ilan edilecek. "

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın, Demirtaş hakkındaki yorumu: Selo\'yu çıkaramayacaksınız

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Demirtaş hakkındaki yorumu: Selo'yu çıkaramayacaksınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement