Cumhurbaşkanı seçimine doğru - Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi - - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı seçimine doğru - Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi -

Cumhurbaşkanı seçimine doğru - Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi -

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, "Sayın başbakanın hem devlet işlerini yönetip hem de günde iki miting yapması halkımızın da gözlerinden kaçmıyor.

09.08.2014 00:46

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, "Sayın başbakanın hem devlet işlerini yönetip hem de günde iki miting yapması halkımızın da gözlerinden kaçmıyor. Diğer siyasi partiler günde bir miting dahi yapamıyorlar. Demek ki Sayın Başbakan, bu işte çok istekli ve arzulu, hazır" dedi.

Çelebi, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, gittikleri şehirlerde yöneticileri ziyaret ederek halkın cumhurbaşkanlığı seçimindeki görüşlerini aldıklarını ifade etti.

Türkiye'deki istikrarının bozulmaması gerektiğini belirten Çelebi, ülkenin etrafındaki sıkıntıları gördükçe, Türkiye içindeki birliğin, beraberliğin, ekonomideki istikrarın ne kadar önemli olduğunun farkına varabilecek kadar tecrübeli bir parti ve ekip olduklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın tecrübelerini cumhurbaşkanlığına taşıyacağına inandıklarını anlatan Çelebi, "12 yıl iktidar olmasına rağmen hala yeni şeylerden bahseden, yeni Türkiye'den bahseden, sanki 2002 yılında yeni hükümete gelmiş gibi aynı azimle çalışan sayın başbakanımızın devletteki tecrübelerini, başbakanlıktaki tecrübelerini, cumhurbaşkanlığına götüreceğine inanıyoruz" diye konuştu.

"Türkiye, bu bölgenin lideri olacaksa, hamisi olacaksa, ivedilikle çağa ayak uydurması lazım" ifadelerini kullanan Çelebi, şunları söyledi:

"Biz bunu önemsiyoruz. Sayın başbakanın bu heyecanlı duruşu, muhalefetin, elinde bir şey olmamasına rağmen, sayın başbakanın hem devlet işlerini yönetip hem de günde iki miting yapması halkımızın da gözlerinden kaçmıyor. Diğer siyasi partiler günde bir miting dahi yapamıyorlar. Demek ki sayın başbakan, bu işte çok istekli ve arzulu, hazır. Gittiğimiz yerlerde de çok iyi ambiyans görüyoruz. Biz halkı dinliyoruz. Biz, başbakanının kendi partisinden de olmadığımızdan halk bize daha rahat içini döküyor. Burada da görüyoruz ki başbakan, ilk turda çok rahat bir şekilde halkın büyük bir teveccühü ile cumhurbaşkanı seçimini kazanacak. Bu seçim süreci devletimize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirir. Anavatan Partisi olarak sayın Erdoğan'ı gücümüz yettiği oranda destekleyeceğiz."

Çoban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Anavatan Partisi'nin cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde sergilediği çalışmaların memnuniyet verici olduğunu bildirdi.

Bu çalışmaları önemsediklerini ve takdir ettiklerini anlatan Çoban, "Bu güzel çabanızdan dolayı parti yöneticilerini tebrik ediyorum. 10 Ağustos seçimlerinin istikrarın sürmesi noktasında, halkımızın feraseti ile cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın sandıktan çıkmasını arzu ettiğimi belirtiyorum" dedi.

-Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı seçimine doğru - Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement