Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türkiye Yüzyılı'nı Gençlerimizle İnşa Edeceğiz - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türkiye Yüzyılı'nı Gençlerimizle İnşa Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gaziantep'te düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gerçek değerlerinin insanı ve gençleri olduğunu vurgulayarak, gençlerin iyi yetiştirilmesinin temel görev olduğunu belirtti. Yılmaz, başarıya ulaşmanın yeni bir başlangıç olduğunu ve hedeflerin sürekli güncellenmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye'nin hedefinin 'Türkiye Yüzyılı' olduğunu söyleyen Yılmaz, bu hedefi gençlerle birlikte inşa edeceklerini dile getirdi.

12.08.2023 17:51  Güncelleme: 18:53

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın katılımıyla 534 başarılı öğrenciye bisiklet dağıtıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:

"Başarı çok güzel, takdir edeceğiz, alkışlayacağız ama yetmez"

"Her ulaştığınız başarı yeni bir başlangıçtır"

GAZİANTEP - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından LGS sınavında derece yapmış 534 öğrenciye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla bisiklet takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla LGS sınavında dereceye giren 299 üniversite, 235 de lise öğrencisi olmak üzere toplam 534 öğrenciye Erikçe Macera Parkı'nda bisiklet dağıtımı gerçekleşti.

"Her ulaştığınız başarı yeni bir başlangıçtır"

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bir dizi ziyaret için Gaziantep'teyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere selamlarını ve tebriklerini iletmek istiyorum. Bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren büyükşehir belediye başkanımız Fatma Şahin'e de teşekkür ederim, kutluyorum ekibini. Tabi ki bu organizasyonu valilik ile birlikte yaptılar, valimizi ve tüm ekibini de kutluyorum. Birlikten güç doğar, birlikten bereket olur. Şunun altını çizmek istiyorum, gençlerimiz bizlerin en büyük değerleridir. En büyük sermayemiz ne doğalgaz ne kömür ne altın ne mücevher. Bir ülkenin gerçek değeri insanı ve gençleridir. Bu gençleri iyi yetiştirirsek gerisini zaten onlar yaparlar. Doğalgazı da çıkarırlar, petrolü de bulurlar, madenleri de işlerler, sanayiyi de kurarlar. Her türlü işi en güzel şekilde gençlerimiz, çocuklarımız yapar. Dolayısıyla temel görevimiz insan yetiştirmek. Bu anlamda yapılan bu çalışmayı gerçekten büyük bir takdirle takip ettiğimizi belirtmek isterim. Bu çocuklarımız LGS'de derece yapmış. Hem de burs aldılar. Gidecekler, yetişecekler. Ben de şunu söylemek istiyorum, ben de geçmişte okulda fena değildim. ODTÜ'yü de birincilikle bitirdim. Ama başarı tuzağı diye bir şey var, ben nasıl olsa başardım. Bak ne güzel herkes takdir ediyor, artık yatabilirim gibi modada girmeyin. Her ulaştığınız başarı yeni bir başlangıçtır. Başarı çok güzel, takdir edeceğiz, alkışlayacağız ama yetmez. Biz bunu Cumhurbaşkanımızdan da öğrendik. Hangi hedefi gerçekleştirirseniz gerçekleştirin daha iyi bir hedef mutlaka vardır. Dolayısıyla daha ileriye gitmek istiyorsak, hedeflerimizi güncelleyeceğiz. Daha ileriye hedefler koyacağız. Ülke olarak da hedefimiz Türkiye Yüzyılı diyoruz. Türkiye Yüzyılını da insanımızla, gençlerimizle inşa edeceğiz. Bu çocuklarımız inşallah hem Türkiye yüzyılını inşa edecekler hem de onun nimetlerinden istifade edecekler" diye konuştu.

Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AK Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İlçe belediye başkanları, il protokolü üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türkiye Yüzyılı\'nı Gençlerimizle İnşa Edeceğiz
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türkiye Yüzyılı'nı Gençlerimizle İnşa Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement