Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, AK Parti Nallıhan mitinginde konuştu Açıklaması - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, AK Parti Nallıhan mitinginde konuştu Açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, AK Parti Nallıhan mitinginde konuştu Açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hizmet götürürken hiç kimsenin siyasi görüşüne, dinine, mezhebine ve etnik yapısına bakmadıklarını belirterek, "Biz yaratılanı Yaradan'dan ötürü severiz ve 85 milyonu aynı görürüz." dedi.

08.05.2023 14:50  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hizmet götürürken hiç kimsenin siyasi görüşüne, dinine, mezhebine ve etnik yapısına bakmadıklarını belirterek, "Biz yaratılanı Yaradan'dan ötürü severiz ve 85 milyonu aynı görürüz." dedi.

Ankara'dan AK Parti milletvekili adayı olarak gösterilen Oktay, partisinin Nallıhan mitinginde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni dönemde "durmak yok yola devam" diyeceklerini, bunun işaretini Ankara ve İstanbul mitinglerinde verdiklerini söyledi.

Türk milletinin tarih boyunca kendisine karşı oynanan hiçbir oyuna müsaade etmediğini ve bugün de müsaade etmeyeceğini belirten Oktay, "Büyük olmak demek büyük düşünebilmektir, vizyon sahibi olabilmek demektir. Kılıçdaroğlu ve avenesi kim, dünyayı görmek kim? Burunlarının ucunu görmekten acizler bunlar." diye konuştu.

Oktay, ABD ve Avrupa Birliği'nin PYD'ye terör örgütü demediği için muhalefetin de diyemediğini ifade ederek, "Be gafil. Zaten onları terör örgütü olarak kullanan, maşa olarak kullanan ve zaten güneyde terör koridoru, devleti oluşturmak isteyen yapılar onlar. Sizlerin ağababalarınız onlar, göremiyor musunuz bunu? Bu kadar mı zavallılaştınız, bu kadar mı aferine muhtaçsınız? İşte Recep Tayyip Erdoğan farkı bu." şeklinde konuştu.

Önceki Nallıhan ziyaretinde gelen talepleri değerlendirdiklerini, çözüm ürettiklerini dile getiren Oktay, Nallıhan'dan geçecek Ankara-İstanbul arası yüksek hızlı tren hattına ilişkin, "Hızlı trenle ilgili en kısa sürede proje çalışmaları tamamlanacak ve inşaat faaliyetleri de başlar. Nasıl ki diğer yüksek hızlı trenle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Bununla ilgili çalışmalarımızı da bir an önce tamamlayacağız. AK Parti söz verdiyse yapar, Cumhur İttifakı söz verdiyse yapar." ifadelerini kullandı.

Oktay, ev kadınlarının emekliliğine ve Gençlik Bankası'na ilişkin çalışmaların Karadeniz'de bulunan ve çıkarılan doğal gaz ile karşılanacağını kaydederek, "Bu doğal gaz, bir ay ücretsiz, bir yıl da mutfak sıcak su olarak ücretsiz. Sizde faydalanacaksanız bundan, Kılıçdaroğlu unutur biraz tembel. Faturasını ödemez, elektriğini kestirir bizi suçlar. Kılıçdaroğlu'na buradan müjde. Onun evindeki doğal gaz da yanındakilerin doğal gazı da bedava. Biz hizmet götürürken hiç kimsenin siyasi görüşüne, dinine, mezhebine ve etnik yapısına bakmayız. Biz yaratılanı Yaradan'dan ötürü severiz ve 85 milyonu aynı görürüz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, AK Parti Nallıhan mitinginde konuştu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Uşak'ta Esnafı Ziyaret Etti
    17:15 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Uşak'ta Esnafı Ziyaret Etti

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraklar, Uşak'ta esnafı ziyaret etti ve sıkıntılarını dinledi.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 6 bin 299 çift başvurdu
    17:11 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 6 bin 299 çift başvurdu

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını, resmi nikahın ardından da kredilerin hesaplarına yatmaya başlayacağını söyledi. Göktaş ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceğini belirtti.

  • Isparta'da Mahalli İdareler Seçimleri için Tedbirler Görüşüldü
    17:08 Isparta'da Mahalli İdareler Seçimleri için Tedbirler Görüşüldü

    Isparta Valisi Aydın Baruş başkanlığında düzenlenen Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı'nda, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için alınan ve alınacak tedbirler değerlendirildi. Toplantıda, Isparta genelinde 330 bin 236 seçmenin bin 153 sandıkta oy kullanacağı ve seçimler boyunca 2 bin 28 polis ve jandarmanın görev yapacağı bildirildi.

  • Turgut Altınok, Antalya'daki 600 konut iddialarını yalanladı
    17:03 Turgut Altınok, Antalya'daki 600 konut iddialarını yalanladı

    Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutunun bulunmadığını belgeyle kanıtladı.

  • Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan aile sağlığı merkezi hizmete girdi
    17:01 Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan aile sağlığı merkezi hizmete girdi

    Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan aile sağlığı merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, merkezin hayırlı olmasını diledi ve sağlık alanında yapılan yatırımların devam edeceğini belirtti. Törene, Cumhur İttifakı'nın Yüreğir Belediye Başkan adayı Halil Nacar da katıldı.

  • Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm sözcüğüne hakaret ediyorlar
    16:59 Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm sözcüğüne hakaret ediyorlar

    CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da kentsel dönüşümün yapılmadığını belirterek, kentsel dönüşümün planlar dahilinde yapılması gerektiğini söyledi.

  • Esat Ergüler, Nazilli'de halkla buluştu
    16:58 Esat Ergüler, Nazilli'de halkla buluştu

    Aydın'ın en büyük ilçesi Nazilli Belediyesi'nin eski başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Perşembe Pazarı'nda halkla bir araya geldi. Genç bir kadın seçmenin sorusu üzerine Ergüler, ulaşılabilir bir başkan olacağını söyledi.


Advertisement