İTO Başkanı Avdagiç, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Politika

İTO Başkanı Avdagiç, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için tercihlerini yaptı.

31.12.2022 11:04  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için tercihlerini yaptı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında yıl boyunca çektiği fotoğrafları inceleyen Avdagiç, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Avdagiç, "haber" kategorisinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nün açılışında üretim bandından inen aracı kullanarak tören alanına getirmesini yansıtan Emrah Yorulmaz'ın "Togg'un ilk yolculuğu" isimli fotoğrafını seçti.

Spor kategorisinde Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Şükür secdesi" fotoğrafını tercih eden Avdagiç, çevre-yaşam kategorisinde ise Muhammed Said'in " İdlib'de kar" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Oylamanın ardından çevre sorunlarına ilişkin farkındalığı artırmak amacıyla oylama sitesine eklenen link üzerinden Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün "Geleceğe Nefes Türkiye Yüzyılına Nefes" kampanyasına katılan Avdagiç, fidan sahibi de oldu.

İTO Başkanı Avdagiç, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika İTO Başkanı Avdagiç, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement