Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş göreve başladı - Son Dakika
Politika

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş göreve başladı

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş göreve başladı

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş, görevi Serdar Faralyalı'dan devralarak göreve başladı. Demirbaş, insan odaklı siyaset yapacaklarını ve sorunlara çözüm olacaklarını belirtti. İzmir'in sanayi ve tarımının gelişmesi için çalışacaklarını vurgulayan Demirbaş, tüm İzmirli hemşehrileri çözüm odaklı siyaset için birlik olmaya çağırdı.

29.07.2023 12:07  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş, görevi Serdar Faralyalı'dan Demokrat Parti'nin İzmir İl Başkanlığı görevini devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Demirbaş, "Siyasetin odağının insan olduğunu hatırlatan, kadınların, gençlerin, emeklilerin, çiftçilerin, kısacası sesi az duyulan kitlelerin yanında, sorunlarına çözüm olmak için yola çıkıyoruz" dedi.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş, görevi Serdar Faralyalı'dan Demokrat Parti'nin İzmir İl Başkanlığı görevini devraldı. Devir teslim törenine Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun da katıldı. Demirbaş, törende şunları söyledi:

"Cumhuriyetimizin 100. yılında; Genel Başkanımız Gültekin Uysal ve Genel İdare Kurulumuzun tensipleri ile demokrasinin kalesi İzmir'de; 'Yeter, söz yeniden milletin' diyerek göreve başlamış bulunmaktayım.

İzmir merkezli tüm Ege'ye yayılan, tüm Ege'den ise Türkiye siyasetine, siyasetin odağının insan olduğunu hatırlatan, kadınların, gençlerin, emeklilerin, çiftçilerin, kısacası sesi az duyulan kitlelerin yanında, sorunlarına çözüm olmak için yola çıkıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Türkiye'nin hak ettiği yere gelmesi için sanayi ve tarımın gözbebeği İzmir'in hak ettiğini alması için herkesi dinleyen, herkese dokunan siyaset için yola çıkıyoruz. Merkez sağ efsanesini yaşayan bu güzel topraklara hizmet için, Demokrasiye ve Cumhuriyetimizin değerlerine olan bağlılığımızla birlikte tüm İzmirli hemşehrilerimizi çözüm odaklı siyaset için beraber olmaya çağırıyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş göreve başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement