Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar, UNAMI Şefi Jeanine Hennis-Plasschaert ile bir araya geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar, UNAMI Şefi Jeanine Hennis-Plasschaert ile bir araya geldi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar, UNAMI Şefi Jeanine Hennis-Plasschaert ile bir araya geldi

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar, Birleşmiş Milletler Irak Yardım Misyonu (UNAMI) Şefi Jeanine Hennis-Plasschaert ile görüştü. Görüşmede, Irak'taki gelişmeler ile Türkiye ile Birleşmiş Milletler'in Irak'taki işbirliği hakkında istişarelerde bulunuldu.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar, Birleşmiş Milletler Irak Yardım Misyonu (UNAMI) Şefi Jeanine Hennis-Plasschaert ile bir araya geldi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Akçapar, Hennis-Plasschaert'i kabul etti.

Görüşmede, Irak'taki gelişmeler ile Türkiye ile Birleşmiş Milletler'in Irak'taki işbirliği hakkında istişarelerde bulunuldu.

Kaynak: AA