Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu: Bu seçim rejimi değiştirme seçimidir - Son Dakika
Politika

Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu: Bu seçim rejimi değiştirme seçimidir

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili yaptığı açıklamada, bu seçimin iktidarı değiştirme seçimi değil, rejimi değiştirme seçimi olduğunu vurguladı.

12.05.2023 14:02  Güncelleme: 14:11

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, "İki gün sonra cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimine gideceğiz. Bu seçim, iktidarı değiştirme seçimi değildir. Bu seçim rejimi değiştirme seçimidir. ya laik cumhuriyeti, anayasamızın değiştirilemez maddelerini, ulus devletli üniter yapıyı koruyacağız ya da Türkiye Cumhuriyeti devleti Hizbullah'lı siyasi ümmet çukuruna düşecek" dedi.

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili açıklama yaptı. Serdaroğlu, şunları söyledi:

"İki gün sonra cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimine gideceğiz. Bu seçim, iktidarı değiştirme seçimi değildir. Bu seçim rejimi değiştirme seçimidir. ya laik cumhuriyeti, anayasamızın değiştirilemez maddelerini, ulus devletli üniter yapıyı koruyacağız ya da Türkiye Cumhuriyeti devleti Hizbullahlı siyasi ümmet çukuruna düşecek. Bunu için bu seçim çok önemlidir. Bu yüzden rejimi değiştirecek bir seçim diyoruz. Dünyada 21 yıl bir kişinin iktidarına hiçbir millet dayanamaz. Sadece Japonya'da bir parti 20 yıl iktidarda kaldı ama bu sürede de 5 tane başbakan değişti. Bu seçimde Türk milletinin akla, yönlendirmeye hiç ihtiyacı yok.

"DÜNYADA 21 SENE İKTİDARDA KALIP DA BİR KİŞİNİN DAHİ YOLSUZLUKTAN YARGIYA VERİLMEDİĞİ BAŞKA BİR ÜLKE YOKTUR"

Aziz Türk milleti, cebine bak. Mutfağına, pazardaki fiyatlara bak. Yaşam standardının ne kadar geriye gittiğine bak. Ona göre oyunu kullan. AKP iktidarının bir özelliği de şudur; dünyada 21 sene iktidarda kalıp da bir kişinin dahi yolsuzluktan yargıya verilmediği başka bir ülke yoktur. Son günlerdeki yolsuzluk haberlerini, çirkinlikleri hep beraber seyrediyorsunuz. Kendinizin geleceği için, evlatlarımızın, gelecek nesillerimizin laik, demokratik cumhuriyette özgürce yaşamaları için, çağdaşça yaşamaları için cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na vermenizi bir kez daha istirham ediyorum. Allah, Türk Milleti'ni mahcup etmesin."

Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu: Bu seçim rejimi değiştirme seçimidir
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu: Bu seçim rejimi değiştirme seçimidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement