DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi Açıklaması - Son Dakika
Politika

DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi Açıklaması

DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi Açıklaması

DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi, Kars’ın Arpaçay ve Susuz ilçeleri belediye başkan adaylarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

26.12.2013 11:19

DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi, Kars'ın Arpaçay ve Susuz ilçeleri belediye başkan adaylarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Erçelebi, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Demokratik Sol Parti, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi serhat ilimiz Kars'ın Arpaçay ve Susuz ilçelerindeki adaylarını açıklamaktan ve halkımızın oluruna sunmaktan mutluluk duymaktadır.

Kars'ın Arpaçay ilçesinde belediye başkan adayımız Sayın Çiğdem Perihan'dır. Sayın Perihan, halkla ilişkiler alanında uzman olup bugüne kadar çok başarılı çalışmalar yapmıştır. Çiğdem Perihan; 2004-2009 yıllarında Kars İl Genel Meclisi üyeliği yapmıştır. Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Meclisi'nde sosyal işler konusunda Türkiye'yi temsil eden altı il genel meclis üyelerinden biri oldu. Sayın Perihan, Kars'ın ilk kadın İl Genel Meclisi üyesi olmuştur. 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde Arpaçay'ın ilk kadın belediye başkanı olacaktır.

Susuz ilçesinde belediye başkan adayımız Sayın Oğuz Yantemur'dur. Sayın Yantemur; yıllarca eğitimci olarak aydınlık nesiller yetiştirmiş, şimdi de Susuz ilçemizdeki hemşerilerine bilgi ve tecrübe birikimini yansıtarak hizmet etmek istemektedir. Yantemur'un bu güzel isteği 30 Mart 2014'te Susuz halkı tarafından onaylanacak ve Yantemur belediye başkanı olacaktır."

Demokratik Sol Parti; doğruluğun ve dürüstlüğün sembolü olduğunu vurgulayan Erçelebi, "Adaylarımız da partimizin ilkeleri doğrultusunda doğru, dürüst ve güvenilir insanlardır. Her türlü olumsuzluğun yaşandığı ülkemizde Demokratik Sol Parti'ye ve onun belediye başkanlarına bugün, her günden daha çok ihtiyaç vardır. Adaylar bizden, karar yüce milletimizdendir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement