DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi Açıklaması - Son Dakika
Politika

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi Açıklaması

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi Açıklaması

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, "Patriotlar bizim savunmamız için değil, PKK'ya karşı yapılacak operasyonları önlemek amacıyla kuruluyor" dedi.

01.12.2012 21:16

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, "Patriotlar bizim savunmamız için değil, PKK'ya karşı yapılacak operasyonları önlemek amacıyla kuruluyor" dedi.

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, partisinin Manisa teşkilatının Metal İş Lokali'nde düzenlediği yemekte, DSP Manisa İl Başkanı Şamil Togay ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Yemek öncesi gazetecilere açıklama yapan DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, partililerle memleket meselelerini konuşmak amacıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erçelebi, "Manisa teşkilatımızla ülkemizin sorunlarına çözüm yolları arayacağız. Mutlaka bir çıkış yolu bulacağız. Şu an Türkiye içeride ve dışarıda çok sıkıştırıldı. Şu an ülkemize patriotlar geliyor. Bu patriotlar bizim savunmamız için değil, PKK'ya karşı yapılacak operasyonları önlemek amacıyla kuruluyor. Bu yüzden DSP olarak hükümete sesleniyoruz. Bu patriotların Türkiye sınırları içerisinde kurulmasından vazgeçilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Doğalgaz zamlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Erçelebi, "Dün yapılan doğalgaz zamlarını da çok haksız buluyoruz. Çünkü dolarda bir artma yoktur. Ancak yüzde 37'lik zam, insanlarımızın hayatlarına yüzde 50'lik bir yansıma yapacaktır. Bu da Türk halkının yüzde 50 oranında fakirleşmesi demektir. Halkımız zaten zor şartlar altında yaşıyor. Bu zamlar gerçekten halkımızın belini bükecektir. Bu zamları hükümet bir an önce geri çekmelidir. Türkiye çaresiz değildir. Türkiye sadece mecliste temsil edilen partilere mahkum değildir. DSP gibi iktidar deneyimi olan bir partiyi en yakın seçimde Türk halkının deneyeceğine inanıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement