Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Üniversitesi Gazze'ye Destek Çağrısı Yapıyor - Son Dakika
Politika

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Üniversitesi Gazze'ye Destek Çağrısı Yapıyor

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Üniversitesi Gazze\'ye Destek Çağrısı Yapıyor

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri, Gazze'de yaşananları duyurmak ve Filistin'e destek olunması için destek çağrısında bulunuyor. Cumhuriyet meydanında açılan stantta vatandaşları bilgilendiren öğrenciler, 8 Kasım 2023 tarihinde sahnelenecek olan 'Ziyafet Sofrası' isimli tiyatro oyununa davet etti. Kampanya kapsamında tanıtım turları düzenleyen üniversiteli gençler, Filistin halkının çektiği sıkıntıları anlatarak destek çağrısında bulunuyor. Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm Bölümü Öğretim Görevlisi Okan Mete, 'Bu sürecin siyaseti yok, bu sürecin tarafı yok. Çocuklar ölüyor ve bugüne kadar 4 bin çocuk öldü. Lütfen duyarsız kalmayalım. Biz vicdanımızdan dolayı bu taraftayız, işin siyasi tarafına bakmıyoruz' dedi.

04.11.2023 11:45

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri öğretim üyeleriyle beraber Gazze'de yaşananları duyurmak ve Filistin'e destek olunması için destek çağırısında bulunuyor.

Öğrenciler ve Öğretim görevlileri, Cumhuriyet meydanında açılan stantta, Gazze'de yaşanan vahşete dikkat çekmek ve yardım kampanyası ile farkındalık oluşturmak adına vatandaşları bilgilendirerek, 8 Kasım 2023 tarihinde sahnlenecek olan "Ziyafet Sofrası" isimli tiyatro oyununa davet ettiler. Öğrenciler kamu kurumları başta olmak üzere özel işletmeler ve halkın yoğun olduğu alanlarda tanıtım turlarına çıktı. Üniversiteli gençler Filistin halkının çektiği sıkıntıları, Gazze'de yaşanan vahşeti anlatarak kampanyaya destek çağırısında bulunuyor.

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm Bölümü Öğretim Görevlisi Okan Mete; " Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı yerleşkesi olarak öğrencilerimizle, yürütmüş olduğu Filistin'e destek kampanyasına biz de destek veriyoruz. Öğrencilerimiz de bu projeye sosyal anlamda destek veriyor. Bu sürecin siyaseti yok, bu sürecin tarafı yok. Çocuklar ölüyor ve bugüne kadar 4 bin çocuk öldü. Ölen çocukların da yaklaşık bini 0-1 yaşlarında. Lütfen duyarsız kalmayalım. Biz vicdanımızdan dolayı bu taraftayız, işin siyasi tarafına bakmıyoruz. O yüzden bugün biz Filistin halkının yanındayız ve onlara destek olmak istiyoruz." diyerek tüm Tavşanlı halkını çarşamba günü Tavşanlı Kültür Sarayındaki ücretsiz tiyatro oyununa davet etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Üniversitesi Gazze'ye Destek Çağrısı Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement