
ÜLKEMİZİN İÇ MESELELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ KABUL EDİLEBİLİR DEĞİLDİR
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu yaptığı yazılı açıklamada, kentte etkili olan yoğun kar yağışı sırasında, bir balıkçıda İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott'la 3 saat yemek yediği ortaya çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Görüşmenin içeriğinin tam olarak açıklanmadığı sürece İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce İngiltere İstanbul Başkonsolosu ile ardında da Büyükelçi ile yaptığı görüşmeler yaklaşan seçimle ilişkilendirileceğini kaydeden Emanetoğlu, "Görüşmenin asıl ve gerçek nedeni, büyük bir iştiyakla Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Sn. İmamoğlu'nun adaylık sürecinin değerlendirilmesi ise bu durum tam bir vahamettir. Yabancı bir ülkenin elçisi ile ülkemizin iç meselelerinin ve seçim süreçlerinin değerlendirilmesi asla kabul edilebilir bir durum değildir" diye konuştu.
Emanetoğlu, Milli Görüş ve Yeniden Refah Partisi olarak, kendi değerlerine bağlı, hiçbir dış gücün etkisi altına girmeden, iktidar olmak için başvurulacak tek merciinin miilet olduğu bilinciyle siyaset yapmaya devam ettiklerini belirterek, Türkiye'nin ve milletin bağımsızlığının yegane teminatının dışa bağımlı olmayan bu yerli ve milli siyaset anlayışı olduğunu kaydetti.
Son Dakika › Güncel › Emanetoğlu: Yabancı ülkenin elçisi ile seçim değerlendirmesi kabul edilebilir değildir - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.