Erdoğan: Esad'tan Hesap Sorulacaktır - Son Dakika
Politika

Erdoğan: Esad'tan Hesap Sorulacaktır

Erdoğan: Esad\'tan Hesap Sorulacaktır

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye ile ilgili olarak "İnsani koridor derhal açılmalıdır."

06.03.2012 12:30

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye ile ilgili olarak "İnsani koridor derhal açılmalıdır. Arap Ligi planı uygulamaya konulmalıdır" dedi.

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Babasının yaptıklarının bu dünyada hesabı sorulmadı ama er yada geç yaptıklarının hesabı oğul Beşşar Esad'tan sorulacaktır. Bu kez Suriye'de şehirlerde akan kan yerde kalmayacaktır. İnsani koridor derhal açılmalıdır. Arap Ligi planı uygulamaya konulmalıdır. Suriye halkı asla yalnız değildir ve asla yalnız bırakılmayacaktır" diye konuştu.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un TBMM Milli Eğitim Komisyonunda 12 saat konuşmasını değerlendiren Erdoğan, "Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur. Hangi çözümü ürettiniz, hangi çözüm önerisiyle geldiniz- Yapılanı kötülemekten, kulp takmaktan öteye gidemediniz" dedi.

CHP'de kaset operasyonuyla çok başarılı bir yüz nakli gerçekleştirildiğini ifade eden Erdoğan, "ma CHP'nin toplumla uyuşacak bir doku nakline ihtiyacı var. Ey Kılıçdaroğlu, Brutus arıyorsan aynaya bak aynaya" diye konuştu. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Erdoğan: Esad'tan Hesap Sorulacaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement