AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve beraberindeki partililer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek için bağışda bulundu.
Beraberindeki partililerle Ziraat Bankasının Bayraklı ilçesi Sevgi Yolu'ndaki şubesi önünde bir araya gelen Aydın Şengül, şubeye giderek bağış yaptı.
Bankadan çıkışından gazetecilere açıklama yapan Şengül, AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kampanyasında destek olmak amacıyla harekete geçtiklerini söyledi.
İzmir'in 30 ilçesinde başlattıkları bağış kampanyasında yatırılan para miktarının öneminin olmadığını aktaran Şengül, "Önemli olan desteğimizi göstermek. Ben de İzmir il başkanı olarak simgesel 2 bin 23 lira yatırdım. Cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği 2023 yılı hedeflerine yürüme yolunda, bizi bu hedeflere ulaştıracak cumhurbaşkanımıza bir mesaj vermek amacıyla böyle bir rakama karar verdim." dedi.
Son Dakika › Politika › Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Destek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.