Eroğlu: "Benim Hasan'ım Hans'tan Daha Zeki" - Son Dakika
Politika

Eroğlu: "Benim Hasan'ım Hans'tan Daha Zeki"

Eroğlu: "Benim Hasan\'ım Hans\'tan Daha Zeki"

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Malazgirt için yeni bir proje başlattıklarını kaydederek, "Bundan sonra her yıl Malazgirt Meydan Muharebesi'nin olduğu yere 2071 yılına kadar, düzenli olarak 1071 yeni fidan dikilecek, 1071 tane"...

18.10.2013 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Malazgirt için yeni bir proje başlattıklarını kaydederek, "Bundan sonra her yıl Malazgirt Meydan Muharebesi'nin olduğu yere 2071 yılına kadar, düzenli olarak 1071 yeni fidan dikilecek, 1071 tane her yıl Alparslan isimli genç oraya gelecek, bunu başlattık inşallah" dedi.

Bakan Eroğlu, bayram tatilini geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi Afyonkarahisar'da programına merkeze bağlı Beyyazı beldesine gerçekleştirdiği ziyaretle devam etti. Yoğun yağmura rağmen programını iptal etmeyerek vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, beldede önceden üstü kapatılmış tören alanında vatandaşlara seslendi. Konuşmasında, hükümetin Türkiye ve Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği yatırımlardan bahseden Bakan Eroğlu, iktidarın Türkiye'yi Dünyanın en büyük ekonomisinden 16. sıraya yükselttiğini ve ekonomik anlamda önemli adımlar atıldığını kaydetti.

YENİ PROJELER BAŞLATTIK

Gençlere çok büyük önem veren bir iktidar olduklarını belirten Eroğlu, şöyle konuştu: "Gençleri geleceğe hazırlamamız lazım. Benim Hasan'ım, elin Hans'ından daha zeki. Tabii gençlerimizin de hedefleri olması lazım. Dünyada büyük bir yarış var. Haçlı seferleri bitti diye düşünüyorsanız aldanıyorsunuz. Bu coğrafyada ayakta kalmanın yolu güçlü olmaktan geçiyor. Onun için Göktürk Uydusunu fırlatıp, Atak helikopterleri üretiyoruz. Çünkü bu coğrafya, çok stratejik ve kritik bir coğrafya. Onun için ayakta kalmalı ve kendimize büyük hedefler koymalıyız. Bu millete daha büyük yerler yakışır. Bakanlık olarak yeni bir proje başlattık. 26 Ağustos 1071 de Sultan Alparslan büyük bir zafer kazandı. Bunun bininci yılını 2071 yılında kutlayacağız. Yani gençler Allah nasip ederse o yıl doğan çocuklar Türkiye'yi küresel bir güç yapacaklar. Bundan sonra her yıl Malazgirt Meydan Muharebesi'nin olduğu yere 2071 yılına kadar, düzenli olarak 1071 yeni fidan dikilecek, 1071 tane her yıl Alparslan isimli genç oraya gelecek, bunu başlattık inşallah."

Bayramlaşma töreninde Bakan Eroğlu'na Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ve Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel de eşlik etti. Bakan Eroğlu, buranın ardından programına Çıkrık beldesi ile devam etti. Burada da vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, belde belediye binasında vatandaşlarla bayramlaştı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eroğlu: 'Benim Hasan'ım Hans'tan Daha Zeki' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement