Etkili Siyasal İletişim Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Etkili Siyasal İletişim Toplantısı

13.07.2025 14:04

Faruk Acar, kriz yönetimi ve medya planları hakkında sunum yaptı, katılımcılardan olumlu geri dönüş aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, "32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın son gününde "Etkili Siyasal İletişim" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Acar, sunumunda Cumhurbaşkanlığı Kabine üyeleri, MYK ve MKYK üyeleri ile milletvekillerine yönelik kriz çözümü, krizlerin etkisi, sosyal medya, medya çalışmaları ile önümüzdeki dönemdeki medya planlarına ilişkin bilgi verdi.

Öte yandan, Faruk Acar'ın kampın medya, tasarım ve kampa özel yapılan şarkı gibi planlamalarına yönelik çalışmalarının da geçmiş kamplara nazaran gözle görülür bir şekilde değişiminin de katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandığı öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Etkili Siyasal İletişim Toplantısı - Son Dakika


Advertisement