Giresun Belediyesi 2 Milyar Lirayı Aşkın Yatırım Yaptı - Son Dakika
Politika

Giresun Belediyesi 2 Milyar Lirayı Aşkın Yatırım Yaptı

Giresun Belediyesi 2 Milyar Lirayı Aşkın Yatırım Yaptı

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Giresun Belediyesi'nin kentte 2 milyar lirayı aşkın yatırım yaptığını belirtti. Yılmaz, belediyenin borcuyla ilgili çıkan haberlerin siyaset malzemesi yapıldığını söyledi. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun gözle görülür çalışmalar yaptığını vurgulayan Yılmaz, belediyenin borcunun normal olduğunu ifade etti. Yılmaz ayrıca, şehir girişine yapılacak köprülü kavşak projesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini ve sonuçların Kamu İhale Kurumu tarafından değerlendirileceğini söyledi.

03.08.2023 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Giresun Belediyesi'nin kentte 2 milyar lirayı aşkın yatırım yaptığını söyledi.

Yılmaz, parti binasında düzenlediği toplantıda, Giresun Belediyesi'nin borcu ile ilgili basında çeşitli haberler yer aldığını, bu konu üzerinden siyaset yapılmaya çalışıldığını belirtti.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun kentte gözle görülür çalışmalar yaptığını vurgulan Yılmaz, "Giresun Belediyesi kentte 2 milyar lirayı aşkın yatırım yaptı. Bu kadar çalışan bir belediyenin de borcunun olması normaldir. Aytekin başkan göreve geldiğinde Giresun Belediyesi'nin bütçesinin iki katı kadar borcu vardı. Bütçesinin iki katı kadar borcu olan belediyemiz varken şu an bütçesinin yüzde 50'si kadar borcu olan bir belediye var." dedi.

Yılmaz, şehir girişine yapılması planlanan köprülü kavşak projesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini ifade ederek, "İhalenin ortalama yapım rakamları vardır. Yakın rakama, iki firma yakın olduğu için firmalar itirazlarda bulundu. O firmaların itirazını Karayolları değerlendirecek ve konu Kamu İhale Kurumu'na yansıtılacak ve 15 güne kadar da bu işin neticelendirilmesini bekliyoruz." diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür, İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Esra Betül Akılmak da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Giresun Belediyesi 2 Milyar Lirayı Aşkın Yatırım Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement