Gökçek Çiftinden Kadınlar Günü Atağı - Son Dakika
Politika

Gökçek Çiftinden Kadınlar Günü Atağı

Gökçek Çiftinden Kadınlar Günü Atağı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Eşi Nevin Gökçek, Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Düzenledikleri ve AKP Milletvekillerine de Gönderdikleri Çay Davetiyesine Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım'ın Başörtülü Fotoğrafı ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Eşi Hayrünnisa Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan'ın Türbanlı Fotoğraflarını Yan Yana Bastırdı.

05.03.2010 01:43

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenledikleri ve AKP milletvekillerine de gönderdikleri çay davetiyesine Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın başörtülü fotoğrafı ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın türbanlı fotoğraflarını yan yana bastırdı.

Müzikli çay daveti

Gökçek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, aralarında Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım, ilk kadın savaş pilotumuz Sabiha Gökçen, Cumhurbaşkanı Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül ve Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da ad ve fotoğraflarının bulunduğu davetiyeyi, Meclis’te AKP milletvekillerine de gönderdi. Büyük boy davetiyenin bir sayfasına Nevin-Melih Gökçek çiftinin beyaz gülle süslenen fotoğrafları basılarak altına, “Dünya kadınlar günü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz müzikli çay davetimizde sizlerle birlikte olmak bize onur verecektir” yazıldı, ”Nevin-Melih Gökçek” imzası atıldı. Müzikli çay daveti 6 Mart’ta 12.30’da Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek.

Ünlü Türk ve dünya kadınları

Davetiyede yaşayan ve yaşamayan ünlü Türk kadınlarının ad ve fotoğrafları yer aldı. Fotoğrafların yer aldığı sayfanın ilk sırasında Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın başörtülü gözlüklü fotoğrafı yer alırken, ikinci sırada Hayrünnisa Gül, üçüncü sıraya Atatürk’ün manevi kızı ve ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen’in fotoğrafı konuldu. Aynı üst sırada Emine Erdoğan, Güler Sabancı ve Prof. Dr. Engin Arık’ın da fotoğrafları yer aldı.

Davetiyede TÜBİTAK Başkanı Nükhet Yetiş, suikaste kurban giden eski Pakistan Başbakanı Benazir Butto, AKP Ankara Milletvekili Engin Aşan, sanatçı Adile Naşit, unutulmaz spikerlerden Jülide Gülizar, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, İngiltere Kraliçesi Elizabeth, bir süre önce kaybettiğimiz Atatürk döneminin ünlü eğitimcisi Refen Angın, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, dünyaca ünlü müzisyenler Güher-Süher Pekinel kardeşlerin fotoğrafları da yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Gökçek Çiftinden Kadınlar Günü Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement