Gültekin Uysal, Özdağ için kullandığı ifadeden dolayı özür diledi - Son Dakika
Politika

Gültekin Uysal, Özdağ için kullandığı ifadeden dolayı özür diledi

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın kendisi hakkında sarf ettiği sözlere cevap vererek "istismara uğramış çocuk" benzetmesi yapan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, büyük tepki çekti. İfadeleri kısa sürede gündem olan Uysal özür mesajı paylaşarak "Kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum." dedi.

01.02.2023 11:02  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın açıklamalarına verdiği yanıt bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

UYSAL'IN YANITI TEPKİ ÇEKTİ

Uysal, "Ümit Özdağ denen şeref yoksunu; çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan istesen de silemeyeceğin 'bir darbecinin çocuğu olma' travması ve instiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" dedi.

Özdağ için kullandığı ifade ile tepki çeken Gültekin Uysal, özür diledi

ÖZÜR DİLEDİ

Uysal paylaşımını silse de kullandığı ifadeler sosyal medyada büyük tepki çekti. Özdağ da söz konusu tweet'i paylaşıp "Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın yazıp sildiği twit. Seviye tespiti açısından burada kalsın: ya yazmayacaksın ya silmeyeceksin" dedi.

Uysal ise bir özür mesajı yayınlayarak, "Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum @umitozdag tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum." ifadelerini kullandı.

Özdağ için kullandığı ifade ile tepki çeken Gültekin Uysal, özür diledi

ÖZDAĞ NE DEMİŞTİ?

Özdağ, Millet İttifakı'nın açıkladığı ortak mutabakat metnini eleştirip dikkat çeken açıklamalarda bulunmuş ve " Altılı Masa'nın kurmaylarına soruyorum. Sizi, 'tarikat ve cemaatleri devletten çıkaracağız' demekten alıkoyan şey nedir? Said-i Nursi denen adamın müridi olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı mı? Türkçe olimpiyatlarında boy gösterip cemaatlerin devlete sızmasına göz yuman diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu?" ifadelerini kullanmıştı.


Gültekin Uysal, Özdağ için kullandığı ifadeden dolayı özür diledi

Son Dakika Politika Gültekin Uysal, Özdağ için kullandığı ifadeden dolayı özür diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Turan ÇANDIR: GÜLTEKİN UYSAL KİM Mİ? YILLARCA BU ÜLKENİN MİTİNG MEYDANLARIN DA DEĞİL DARAĞACININ ALTINDA CAN VERENLERİ PARTİSİ DEMOKRAT PARTİ LİDERİ YARIM ASIRDIR ÜLKEDEN HİZMET ALDIĞIN YOLUNU HASTANENİ İÇME SUYUNU BARAJLARI HALKIN HİZMETİNE AÇMIŞ PARTİNİN MEVCUT LİDERİ DAVASINI SATMAYAN ADAM GİBİ ADAM 5 33 Yanıtla
    abdulkerim kaya: DAVASINI SATMAYAN ANCAK ALTILI MASADA DEVLETİNİ SATAN VE BİR KOLTUK PEŞİNDE KOŞAN DEMEK İSTEDİN. REİSİN YANINDA OLSAYDI BİR KOLTUKTAN DAHA FAZLA EDEN İTİBAR KAZANIRDI 6 5
  • Hızır Ekşi: Küçük ortak 0,00001 26 4 Yanıtla
  • Hajkan Hajkan: Gültekin Uysal kim? 27 2 Yanıtla
  • İsmail Karakuş: bunlar devlet mi yönetecek? kapıya koymayın aç bırakın. zihniyete bak adamın. 18 8 Yanıtla
  • Suat Koca: Bı adamı kim besliyor bu ara, al ümit i vur gültekin e 14 6 Yanıtla
  • Erhan Ateş: Ümit hadi baskın yapsana Gültekin e altılı masaya. Soylu ya saldırırken onun makama saygısı olduğunu ve bunu yapmayacağını bildiğin için karşıma çık geliyorum vs vs diyordun 13 2 Yanıtla
    Suat Koca: Bu yorum süper olmuş tebrikler 4 0

Advertisement