Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Politika

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 16 Nisan'daki referandum için yaptığı ziyaretlere Gülyalı ilçesi ile devam etti.

25.03.2017 17:32

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 16 Nisan'daki referandum için yaptığı ziyaretlere Gülyalı ilçesi ile devam etti.

Gülyalı'da Belediye Başkanı Talip Şen ve İlçe Başkanı İlyas Yılmaz ile birlikte İlçe gençlik kolları ve kadın kolları üyelerinin katılımıyla düzenlenen istişare toplantısında partililerle bir araya gelen Gündoğdu, programın ardından beraberindeki heyet ile Gülyalı Balıkçılar Barınağında çalışan balıkçıları ziyaret etti.

Turnasuyu Mahallesi'nde muhtarlarla buluşan Metin Gündoğdu, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum hakkında bilgi verdi.

Gündoğdu, 16 Nisan'daki halk oylamasının önemine dikkat çekerek, "Daha büyük ve güçlü bir Türkiye'nin yolu 16 Nisan'da sandıktan çıkacak 'Evet'ten geçiyor." dedi.

"Son haftalarda yaşanan olaylarda görüyoruz ki 7 düvel bir olmuş, hayır çıkması için uğraşıyorlar" diyen Gündoğdu, şöyle konuştu:

" Almanya, Hollanda, Danimarka, Türk milletinin iyiliğini düşündüğünden mi "hayır" için çalışıyor! Bugün 4 bin 500 terörist Almanya'da rahat rahat yaşıyor ve defalarca istememize rağmen iade edilmiyor. Bunların muhasebesini yapmamız lazım. Şer odakları mevcut sistemde iç işlerimize ve siyasete kolay müdahale edebildiği için hayırdan yana. Ama biz onlara dur diyeceğiz, milletimiz bu karanlık yapılara ve uluslararası oyunlara karşı gereken cevabı 16 Nisan'da sandıkta verecektir. Bu uğurda çalışan, emek veren tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement