Hatay ziyaretinde vatandaş İmamoğlu'na feryat etti: Akrabasıyım ama Lütfü Savaş'ı istemiyorum - Son Dakika
Politika

Hatay ziyaretinde vatandaş İmamoğlu'na feryat etti: Akrabasıyım ama Lütfü Savaş'ı istemiyorum

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde Hatay'ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir depremzede isyan etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı istemediğini söyleyen depremzede kadın, ''Sen bizim evladımızsın ama o Lütfü Savaş'ı istemiyoruz. Ben onun çok yakın akrabasıyım. Benim çocuğum, torunum kucağımda öldü. Parasını yedirdi sadece o.'' ifadelerini kullandı.

06.02.2024 22:50  Güncelleme: 03:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Hatay'ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir depremzede kadın isyan etti. CHP'den yeniden aday gösterilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı istemediğini söyleyen depremzede kadın, "Sen bizim evladımızsın ama o Lütfü Savaş'ı istemiyoruz. Ben onun çok yakın akrabasıyım. Benim çocuğum, torunum kucağımda öldü. Parasını yedirdi sadece o." dedi.

HATAYLI DEPREMZEDEDEN İMAMOĞLU'NA "LÜTFÜ SAVAŞ" TEPKİSİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Hatay'da depremzedeleri ziyaret etti. İmamoğlu'na ziyareti esnasında bir depremzede kadının söyledikleri dikkat çekti.

Hatay ziyaretinde vatandaş İmamoğlu'na feryat etti: Akrabasıyım ama Lütfü Savaş'ı istemiyorum

"SEN BİZİM EVLADIMIZSIN AMA LÜTFÜ SAVAŞ'I ASLA İSTEMİYORUZ"

İsyan eden depremzede, CHP'den yeniden aday gösterilince tartışmaların odağı haline gelen, 6 Şubat'ı anma töreninde yuhalanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı istemediğini söyledi. Savaş'ın çok yakın akrabası olduğunu belirten kadın, İmamoğlu'na şu ifadeleri kullandı: "Biz sizi yuhlamıyoruz. Sen bizim evladımızsın ama o Lütfü Savaş'ı asla istemiyoruz. Ben onun çok yakın akrabasıyım. Benim çocuğum, torunum kucağımda öldü. Parasını yedirdi sadece o. Ben istemiyorum Lütfü Savaş'ı, istemiyorum."

KALABALIĞIN ARASINDAN GÜÇLÜKLE ÇIKABİLDİ

CHP'nin yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, depremin birinci yılında anma etkinliğinde bir araya gelen Hatay halkı tarafından "istifa" sloganları ve yuhalamalarla protesto edildi. Lütfü Savaş kalabalığın arasından güçlükle çıkabildi.

Hatay ziyaretinde vatandaş İmamoğlu'na feryat etti: Akrabasıyım ama Lütfü Savaş'ı istemiyorum
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, anma etkinliğinde kalabalığın tepkisiyle karşılaştı.

ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİ GÜNDEMDE

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Lütfü Savaş ile ilgili dikkat çeken bir açıklamaya imza atmış ve "Kamuoyu tarafından tartışılıyor, parti de bir karar verecektir bununla ilgili. Genel Merkezimizin yetkisinde olan bir şey. Bizim açımızdan da değerlendirilmesi gereken nokta. Bütün suçu Savaş'a yıkmanın anlamı yok ama herkesin de buradan payını çıkarması lazım." ifadelerini kullanmıştı.

Hatay ziyaretinde vatandaş İmamoğlu'na feryat etti: Akrabasıyım ama Lütfü Savaş'ı istemiyorum
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş
Hatay ziyaretinde vatandaş İmamoğlu\'na feryat etti: Akrabasıyım ama Lütfü Savaş\'ı istemiyorum

Son Dakika Politika Hatay ziyaretinde vatandaş İmamoğlu'na feryat etti: Akrabasıyım ama Lütfü Savaş'ı istemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Can Vatan: CHP Hatay Adayını Kesinlikle Tekrar Gözden Geçirilmeli Halk Ne diyorsa O Olmalı. 64 8 Yanıtla
  • astragan: genel merkez hataylı kadar bilmiyo mu kimi aday yapacağını? sonra istanbul belediyesi ne alaka? genel başkan yapınca sorun hatayı ekoya;) 12 3 Yanıtla
  • kenan sar: BAŞTAKİLERE DE BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİNİZ Mİ HİÇ YAPILANLARA KARŞI. SANKİ DEVLETİ BU ADAM YÖNETİYOR 2 2 Yanıtla

Advertisement