İBB, Şişli'de Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temelini attı - Son Dakika
Politika

İBB, Şişli'de Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temelini attı

İBB, Şişli\'de Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası\'nın temelini attı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli'de yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni gerçekleştirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti. İmamoğlu ayrıca, İSPARK otoparkının Şişli için önemli olduğunu ve İSPARK'ın lokasyon sayısının arttığını ve araç kapasitesinin yükseldiğini ifade etti. Tesisin ihalesi 443 milyon lira bedelle sonuçlandı.

09.11.2023 17:07

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli'de yaptırılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni gerçekleştirildi.

Şişli'de yapılacak otopark ve futbol sahası alanında düzenlenen törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un 39 ilçesine eşit hizmet vermenin gururuyla görev yaptıklarını söyledi.

Temelini attıkları tesis içinde bulunan İSPARK otoparkının Şişli için önemli olduğunu kaydeden İmamoğlu, "İSPARK'ta bir park hedefi koymuştuk. Bu park hedefini yakalama konusunda ciddi bir yol aldığımızı ifade etmek isterim. Şu anda İSPARK, lokasyon sayısını 759'dan 1114'e çıkarttı. Araç kapasitesi ise devraldığımızda 97 bin 757 araçtı. Şu anda ise 127 bin 285 araca çıktı. Bu, değerli bir otopark atılımıdır." ifadelerini kullandı.

Tesisin ihalesinin 443 milyon lira bedelle sonuçlandığı belirten İmamoğlu, konuşmasında İBB'nin Şişli ilçesindeki hizmetlerini anlattı.

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve beraberindekiler, tesisin temeline dökülecek ilk beton için butonlara bastı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İBB, Şişli'de Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temelini attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement