İçişleri Bakanı Soylu Çeşitli Temaslarda Bulunmak Üzere Iğdır'da - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Soylu Çeşitli Temaslarda Bulunmak Üzere Iğdır'da

İçişleri Bakanı Soylu çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır'daIĞDIR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır'a geldi.

12.11.2017 14:46

İçişleri Bakanı Soylu çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır'da

IĞDIR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır'a geldi.

Iğdır Havaalanında düzenlenen karşılama töreninin ardından, Ak Parti eski Milletvekili aday adayı ve Iğdır'ın kanat önderlerinden Ferdi Turan'ın vefat eden kayınpederi Cihangir Turan'ın taziye çadırını ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu burada yaptığı konuşmada, "bizim topraklarımızın bize öğrettikleri, medeniyetimizin bize anlattıkları, tarihimizin bize bıraktıkları tamda şuan içinde bulunduğumuz hal gibidir. Biz sadece geleceğini, maddiyatını, dostluktan, ölülerinden ve mezarlarından ayrılan bir millet değiliz. Bir millet böyle olunur zaten. Bayram gününde bir birine gösterdiği muhabbetle millet olunuyor. Düğünde dostunun, ahbabının ve yareninin yakınında olmakla millet oluyor. Bunun en güzel tezahürü bugün burada yaşanıyor" dedi.

Daha sonra Bakan Soylu, öğle namazını kılmak üzere Iğdır merkez Ulu Cami'ne geçti. Kılınan namazın ardından, Iğdır'dan ayrılmak üzere Iğdır Havaalanına doğru hareket etti.

İçişleri Bakanı Soylu Çeşitli Temaslarda Bulunmak Üzere Iğdır\'da
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Soylu Çeşitli Temaslarda Bulunmak Üzere Iğdır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement